{{ message.message }}
{{ button.text }}

Waar haal jij toch de tijd vandaan?

Waar haal jij toch de tijd vandaan? Dat is een vraag die geregeld aan mij gevraagd wordt.

Afbeelding blog 'Waar haal jij toch de tijd vandaan?'

Terwijl het canvasdoek voor mijn nichtje staat te drogen, leg ik de laatste hand aan de gebreide beer voor mijn jongste zoontje. De 3 oudste jongens zijn net uit school en de tweeling heeft elk een vriendje mee. Ik schenk gauw wat drinken voor ze in en begin aan de strijk. Tegen de tijd dat de vriendjes worden opgehaald is de strijk aan de kant, heeft de jongste van 10 weken de fles gehad en begin ik aan het avondeten. Als alle kids op bed liggen begin ik aan de sinterklaas surprises.

 Het lijkt allemaal heel hectisch, maar zo ervaar ik dat niet. Ik ben iemand van de voorbereiding en vind het prettig dat alles wat gebeuren moet ruim op tijd klaar is. Daarin tegen ben ik enorm slecht in het huishouden. Ik ga stofzuigen wanneer het moet maar ga niet de badkamer poetsen omdat het vandaag donderdag is, maar wanneer ik denk dat het nodig is.

Het grappige vind ik dat wanneer de kinderen op het schoolplein aan komen rennen en roepen dat ze met een vriendje bij ons thuis willen spelen, ouders vaak zeggen dat het wel bij hun thuis kan omdat wij het al zo druk hebben. Ehhhh nou dat valt wel mee hoor. Tuurlijk zijn er drukke momenten, maar ik vind het vooral heel gezellig.

Er is genoeg tijd voor mama, want ik pak gewoon mijn momenten. Heel vaak zit ik samen met de kinderen aan tafel. Lego bouwen een spelletje of knutselen. En ook papa zit geregeld op de grond tussen de treinrails. Op dit moment staat er een grote stoomboot van de dozen in de kamer en hebben ze prachtige kunstwerken op de ramen gemaakt met raamstiften.

Ik geniet er enorm van. En de was????? Nou die ligt er morgen ook nog wel

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je