Snap
  • Mama
  • Nieuws

Waar blijven al die blog's??

Er zijn al een aantal mama's hier die mij en mijn blog's al redelijk tot goed kennen en ik probeer ook met enige regelmaat te bloggen en te reageren op jullie blog's. Nu kijk ik ook bij de lijst van nieuwe blog-mama's en het doet me echt deugt dat er steeds meer mama's bij komen. Ja want hoe meer mama's hier komen hoe meer reacties, tips, adviezen en meedeleven we van elkaar kunnen krijgen. En daarvoor zijn we hier toch?

Het valt me dan ook meer dan op dat er maar een geselecteerd groepje regelmatig blogt en dat vind ik zo jammer.

Mijn vragen voor deze mama's:

  • Waarom niet vaker bloggen?

  • Wat houd je tegen?

Nu doe ik ook wel een beetje mijn best om op nummer een te blijven staan hoor bloos maar ik wil jullie oproepen om mij van die eerste plaats af te komen stoten hoor ;-) Ik weet zelf ook wel dat het met kinderen je vaak aan de tijd ontbreekt om achter de computer te kruipen en een verhaal te gaan tikken, maar een keer per week moet toch wel lukken?

Of zijn jullie alleen maar lid omdat er zo onwijs veel leuke win acties zijn?

Dat zou ik dan wel weer jammer vinden omdat de kansen voor de "vaste" mama's dan zoveel kleiner word om wat te winnen en het heeft dan ook niet het gewenste effect van meer bloggende Mama's bij mama plaats.

Dus mijn oproep nu voor alle mama's die nog weinig geschreven hebben hier: KOM BLOGGEN!!

11 jaar geleden

@Chani: Dat is ook niet leuk! Dan blijft de motivatie om zelf te gaan bloggen ook wel weg. Blij om te horen dat je nu wel kan reageren :D

11 jaar geleden

Ik kan eigenlijk pas sinds gisteren reageren op blogs. voor die tijd stond de button met 'reactie plaatsen'er nooit. En ja, dan schrijf je zelf ook weinig, want je baalt dat het telkens niet lukt

11 jaar geleden

@ nienke: ik heb zelf wel oudere kinderen, maar soms heb ik nog wat moeite met de site. Echter moet ik mezelf een beetje verdiepen hierin, want met 4 meidsjes maak ik eigenlijk elke dag wel wat mee.

11 jaar geleden

@nienke: dat was me ook al wel opgevallen. Ik schrijf trouwens zelf heel weinig over Megan en dat zou ik wel moeten doen maar door de zorgen die ik heb over Suzannah schiet het er regelmatig bij in........ik ga direct in de pen want ik heb wel heel leuk nieuws over haar!