{{ message.message }}
{{ button.text }}

Waar blijven al die blog's??

Afbeelding blog 'Waar blijven al die blog's??' Achtergrond blur afbeelding
Er zijn al een aantal mama's hier die mij en mijn blog's al redelijk tot goed kennen en ik probeer ook met enige regelmaat te bloggen en te reageren op jullie blog's. Nu kijk ik ook bij de lijst van nieuwe blog-mama's en het doet me echt deugt dat er steeds meer mama's bij komen. Ja want hoe meer mama's hier komen hoe meer reacties, tips, adviezen en meedeleven we van elkaar kunnen krijgen. En daarvoor zijn we hier toch? Het valt me dan ook meer dan op dat er maar een geselecteerd groepje regelmatig blogt en dat vind ik zo jammer. Mijn vragen voor deze mama's: - Waarom niet vaker bloggen? - Wat houd je tegen? Nu doe ik ook wel een beetje mijn best om op nummer een te blijven staan hoor *bloos* maar ik wil jullie oproepen om mij van die eerste plaats af te komen stoten hoor ;-) Ik weet zelf ook wel dat het met kinderen je vaak aan de tijd ontbreekt om achter de computer te kruipen en een verhaal te gaan tikken, maar een keer per week moet toch wel lukken? Of zijn jullie alleen maar lid omdat er zo onwijs veel leuke win acties zijn? Dat zou ik dan wel weer jammer vinden omdat de kansen voor de "vaste" mama's dan zoveel kleiner word om wat te winnen en het heeft dan ook niet het gewenste effect van meer bloggende Mama's bij mama plaats. Dus mijn oproep nu voor alle mama's die nog weinig geschreven hebben hier: KOM BLOGGEN!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je