{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vuurwerk- hot or not?

Vuurwerk-hot or not? Kopen jullie zakken vol vuurwerk of moet je er juist niets van hebben?

Afbeelding blog 'Vuurwerk- hot or not?'

Wij kopen nooit vuurwerk. Ik vind het maar eng en bovendien is het ook hartstikke duur. Wel moet ik eerlijk bekennen dat ik op dat gebied een 'stille genieter' ben. Stiekem vind ik het prachtig om van een flinke afstand ( lees: achter het zolderraam ) die kleurrijke schouwspellen te bewonderen, maar ik ga echt niet naar buiten.

Kopen jullie wel vuurwerk of ook niet? Hot or not?

Vuurwerk of niet, ik wens jullie in ieder geval allemaal een knallende jaarwisseling!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je