{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vrouw op zoek naar onenightstand van 15 jaar geleden

Deze onenightstand is namelijk de vader van haar dochter. Ze weet alleen niet meer hoe hij heet of wat zijn leeftijd is...

Afbeelding blog 'Vrouw op zoek naar onenightstand van 15 jaar geleden'

Toen Terri Reid (32) zeventien jaar was leerde ze een jongen kennen in een discotheek. Na een gezellige en vooral wilde nacht hebben de twee elkaar nooit meer gezien. Terri kwam er enkele weken later achter dat ze zwanger was... 

Met haar dochtertje van inmiddels 15 jaar had ze het tot voor kort nog nooit over deze jongen (haar vader) gehad. Twee jaar geleden begon haar dochter ineens zelf vragen te stellen over haar vader. 

Terri besloot de waarheid te vertellen en vindt dat haar dochter haar vader moet ontmoeten. Verder hoeft ze niks van deze man, ze zegt dat haar dochter gewoon haar vader wil leren kennen. 

Er is alleen een probleempje... Terri weet niet meer hoe hij heet of wat zijn leeftijd is. 

"Hij zal niet veel ouder  dan ik zijn, misschien een jaar of twee. Volgens mij was hij op vakantie met een vriend in Blackpool. Ik was aan het uitgaan met een vriendin en haar broer. We belandden in een discotheek, maar die bestaat nu niet meer. Hoe die heette? Goh, de Sanuk ofzo?" - Terri. 

Haar geheugen laat haar dus een beetje in de steek. Dit zou wel eens een héél lange zoektocht kunnen worden! 

Bron: HLN

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je