Snap
  • Mama
  • dochter
  • vader
  • zoektocht
  • onbekend

Vrouw op zoek naar onenightstand van 15 jaar geleden

Deze onenightstand is namelijk de vader van haar dochter. Ze weet alleen niet meer hoe hij heet of wat zijn leeftijd is...

Toen Terri Reid (32) zeventien jaar was leerde ze een jongen kennen in een discotheek. Na een gezellige en vooral wilde nacht hebben de twee elkaar nooit meer gezien. Terri kwam er enkele weken later achter dat ze zwanger was... 

Met haar dochtertje van inmiddels 15 jaar had ze het tot voor kort nog nooit over deze jongen (haar vader) gehad. Twee jaar geleden begon haar dochter ineens zelf vragen te stellen over haar vader. 

Terri besloot de waarheid te vertellen en vindt dat haar dochter haar vader moet ontmoeten. Verder hoeft ze niks van deze man, ze zegt dat haar dochter gewoon haar vader wil leren kennen. 

Er is alleen een probleempje... Terri weet niet meer hoe hij heet of wat zijn leeftijd is. 

"Hij zal niet veel ouder  dan ik zijn, misschien een jaar of twee. Volgens mij was hij op vakantie met een vriend in Blackpool. Ik was aan het uitgaan met een vriendin en haar broer. We belandden in een discotheek, maar die bestaat nu niet meer. Hoe die heette? Goh, de Sanuk ofzo?" - Terri. 

Haar geheugen laat haar dus een beetje in de steek. Dit zou wel eens een héél lange zoektocht kunnen worden! 

Bron: HLN

6 jaar geleden

Heb toch wel een beetje medelijden met dit kind. Dat je na een x aantal jaar een naam niet weet kan, maar je weet binnen 9 maanden dat je zwanger bent en dan is het toch niet zo moeilijk de naam van de man en de disco op te schrijven?