Snap
  • Mama

Vrolijk Pasen allemaal!

Ondanks dat het kouder is dan de afgelopen kerstdagen is het vandaag toch echt Pasen. Ons huis staat vol met paasknutsels van de kinderen, de een nog vrolijker dan de ander. Met geel papier en stickers hebben de kinderen de paastafel nog eens extra opgeleukt. We hebben net onze buikjes vol gegeten en gedronken met gekookte eitjes, paaskuiken broodjes ( verassing van oma en opa ) en verse jus. Ook zijn de eerste eieren al verstopt en gevonden. ( en vooral razendsnel opgegeten natuurlijk )

Op dit moment doen de dames hun feestjurken aan ( hun kerstjurken, echt waar...) en ga ik zo hun haren mooi maken, want het is Eindelijk zo ver: we vertrekken over een uurtje naar Utrecht, naar het Beatrix Theater. The Little Mermaid, here we come! Wat wil onze oudste al lang naar de Kleine Zeemeermin en dankzij een leuk koopje is het zover. Lang leve Marktplaats! Wij zijn erg benieuwd en alhoewel het toch echt geen Sinterklaas is, kloppen de hartjes hier  vol verwachting.

Of jullie nu wel of niet geloven, wel of niet iets bijzonders gaan doen, bij deze wil ik jullie hoe dan ook allemaal een heel vrolijk Pasen toe wensen met veel ( chocolade ) eieren en met een klein beetje geluk nog hier en daar een zonnestraaltje. Is het niet van het zonnetje buiten, dan wel van de gezelligheid binnen.

 

11 jaar geleden

Klinkt heerlijk en gezellog. Hoop dat de musical helemaal leuk was!!

11 jaar geleden

Vrolijk pasen iedereen!