{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vrijheid anno 2020

Afbeelding blog 'Vrijheid anno 2020' Achtergrond blur afbeelding

Vrijheid, het klinkt als een raar, een ietwat vreemd woord anno 2020. Wat verstaan we eronder, wat kunnen we en wat mogen we doen. 

Het is duidelijk dat het woord vrijheid voor iedereen een andere betekenis heeft gekregen in deze tijden. 

Hoe hard verlang ik om gewoon vrij de wereld te kunnen delen met haar, haar zonder zorgen te laten spelen, haar vrij te leren zijn en haar vrij te laten opgroeien in een wereld waar de zorgen van vandaag, ooit op een dag klinken als verleden tijd. 

Ik heb haar de eerste 6weken niet met de wereld kunnen delen en nu 8maand later is afstand nog steeds de regel. 

Maar als ik naar haar kijk besef ik, dat ik mijn vrijheid, onze vrijheid inderdaad op een laag pitje zet. Dit om ooit samen met jou, onze familie en vooral met haar van een nieuwe vrije wereld te kunnen genieten. 

Voelen jullie dit ook zo aan? Wat zijn jullie tips om als gezin toch samen leuke dingen te doen en te genieten van elkaar? 

Deel ze zeker! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je