{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vriendschap, no one way street.

Ik heb maar een handje vol vriendinnen.. Maar ze zijn wel echte vriendinnen.

Afbeelding blog 'Vriendschap, no one way street.'

Ik heb maar een handje vol vriendinnen. In mijn geboortestad heb ik er 2, eigenlijk meer 1 want die ander zie en hoor ik bijna nooit meer. In de stad waar ik naar school ging heb ik er 1, en in de stad waar ik woon heb ik er eigenlijk ook maar 1. Dus eigenlijk niet eens echt een handje vol. 

Al die vriendinnen zijn zo verschillend. N. Die ken ik nu al zo'n 14 jaar. Is een jaar ouder dan mij, heeft ook kids en soms, heel soms ben ik jaloers op haar. Zij is een single mama, nu al zo'n 4 bijna 5 jaar. En ze krijgt veel hulp van d'r moeder. Ze heeft veel tijd voor d'r zelf. En daar ben ik dus jaloers op. Ze heeft een heel sociaal leven. Ik dus niet. (nee echt niet HAA). Dan hebben we S. dat was altijd mijn soulmate, je kent het wel. Weten wat je bedoelt door 1 blik. De eerste 2 jaar, van mijn oudste dochter haar leven, was ik elk weekend bij haar. Samen met onze meiden in haar knusse flatje in een achterbuurt just minding our own bussines. Maar er is het e.e.a gebeurt waardoor we een soort van uit elkaar gegroeid zijn. *Nu tijdens het typen bedenk ik me net dat ik haar maar eens moet vragen of zij het ook zo voelt.* K. Die heb ik op de mbo leren kennen 12 jaar terug. Een super knappe latina. Als je haar niet kent denk je (of iig ik dacht toen) dat het een ontzettende kapsones bitch was. Er waren 2 opties; of we kregen verschrikkelijke hekel aan elkaar OF we werden vriendinnen. Nou het is wel duidelijk welke van de 2 het is geworden. Ze is een schat van een meid. Eerlijk, betrouwbaar en recht voor zijn raap. Ik hou gewoon van d'r. En dan hebben we de vriendin die hier in de buurt woont. S. Ik heb haar op het station leren kennen, zo'n 9 jaar terug. We raakten aan de praat want elke zondag zagen we elkaar op het station. Allebei wachtend op de bus naar huis. Later kwamen we erachter dat we bij hetzelfde bedrijf werkten.. Daarna kwamen we ook nog eens bij elkaar in de klas. Zij is een aparte. Nee, echt waar. Soms irriteert ze mij. Maar ze is een super mooie vrouw, van binnen en buiten. Ze is (een beetje) anti-sociaal, ze is een echte life coach, een ondernemer en ze is super getalenteerd. Ze zingt de sterren van de hemel. Wij hebben een beetje dezelfde dingen in ons leven meegemaakt qua relatie's. En vaak kunnen we ons vinden in elkaars ervaringen.

Maar nu komt het. Ze is een soort van anti-sociaal. Soms reageert ze pas maanden later (zijn maar dagen) op apps, berichtjes, telefoontjes en dat terwijl ze nooit zonder dat ding is. Ik weet dat ze druk is. Ze heeft een vriend, 2 kids en een hond. En dan nog alle dagelijkse huishoudelijke dingen, plus d'r vloggs, d'r dochter d'r vloggs en nog zoveel meer waarvan ik de helft niet eens weet. Oke, nu zal ik ff to the point komen. Zoals ik al zei, zij irriteert mij soms. Ik heb haar een x een app gestuurd waarin ik zei dat ik haar geen echte vriendin vond. Ze reageert vaak laat op apps, komt eigenlijk nooit zomaar even langs voor een beetje slap ouwehoeren en is altijd druk. Maar.. zij stuurde mij een tijdje terug een app waarin ze me vertelde dat zij mij snapte dat ik mij zo voelde. (maar eigenlijk is dit gevoel niet terecht zie ik nu in).  Echte vrienden staan altijd voor je klaar. En als het er op aan komt staat ze altijd voor mij klaar. Juist wanneer ik haar het hardste nodig heb. 

Iedereen is anders maar ik ben van mening dat je bepaalde vrienden heb omdat je een klik heb op 1 of meerdere vlakken. Ik ben blij met mijn vriendinnen, gewoon omdat ze hun unieke zelf zijn. En omdat als het er op aan komt ze er gewoon zijn. Ik hou van ze.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je