{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vriendschap en moederschap

Vol emoties na een bevalling wilt iedereen op kraambezoek komen. Super leuk! Totdat je van die ene "goede" vriendin niets hoort...

Afbeelding blog 'Vriendschap en moederschap '

een vriendschap is in mijn boekje iets waar je moeite voor doet... je  stopt daar tijd en energie in en verwacht dat natuurlijk ook terug van de ander. Vooral als jullie samen al het een en ander hebben mee gemaakt. 

Nu ben ik erachter gekomen dat er mensen zijn die afhaken zodra je verkondigd dat je zwanger bent omdat je nu een andere levensfase in gaat dan die waar zij in (blijven) zitten en dan is dat niet meer "compatible" met die van hun. Dat vond ik al enigzins vreemd aangezien ik zat mommy friends in mijn kring had zitten voordat ik zwanger werd en dat ging prima! Natuurlijk wel ver van te voren iets in plannen vanwege oppas enzo maar dat kon me niets schelen. Maar er zitten blijkbaar ook mensen tussen die het laten afweten zodra de kleine er is... neem het onderwerp kraambezoek. Veel vriendinnen appte/belde al gelijk met de vraag wanneer ze de spruit mochten komen bewonderen. Aangezien Jaxx niet zo'n lekkere start heeft gehad wilde wij de 1e week na thuiskomst even ons ritme vinden en geen bezoek (op naaste familie na) dus plande we een afspraak in voor een later tijdstip. Helemaal leuk! Totdat je van die ene goede vriendin niets verneemt... te druk? Op vakantie? Geen intresse?

Tot op heden nog niets vernomen wat betreft vragen naar mijn zoontje of om een datum in te plannen... geen idee ook wat ik hier mee aan moet aangezien ik mijn hormonen nu af en toe ook niet helemaal te baas ben... tja en als ze nu wel contact opneemt wat dan? We will cross that bridge when we see it...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je