{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vrienden heb je nodig met een kind.

Even snel een kastje ophalen in Doorn wat ik op marktplaats gevonden had.

Afbeelding blog 'Vrienden heb je nodig met een kind.' Achtergrond blur afbeelding

Soms is het wel lastig als je geen auto hebt. Ik heb afgelopen week de woonkamer om gegooid. Na 2 jaar was ik wel weer toe aan wat verandering en op deze manier ziet het er weer heel anders uit zonder dat het meteen veel moet kosten. Het enige wat ik nog nodig had is een kastje waar de televisie op kon staan want die ik eerst gebruikte is veelste groot voor de nieuwe tv-hoek. 

Op marktplaats vond ik een leuk kastje wat ik gratis op kon halen in een dorp niet ver van Utrecht. Het enige was dat het meteen dezelfde dag opgehaald moest worden omdat ze het huis die dag leeg moesten hebben.

'Oké naja geen probleem, ik ben toch vrij', dacht ik. Maar ik heb dus geen auto. Maar ook dat is geen probleem want ik ken genoeg mensen waar ik even een auto kan lenen. Ik had sowieso al afgesproken met een vriendin die middag dus eerst maar aan haar vragen of zij me met haar auto kom helpen. Helaas had zij haar auto al aan haar vriend uitgeleend dus had ik wel hulp maar nog geen auto. Vriendin nummer 2 gebeld en daar mocht ik wel de auto lenen. Maar met een kind is dit allemaal opeens veel ingewikkelder. 

Eerst maar Nino eten geven zodat hij voor de komende 3 uur zoet is, dat moest wel genoeg zijn leek mij om het allemaal te kunnen doen. Dan Nino in de draagzak op de fiets naar de vriendin met de auto. 

Daar bood zij heel lief aan op Nino te passen. Zij heeft ook een kleine man dus alles in huis wat er eventueel nodig is. Wat ik meteen aangenomen heb want met baby op de achterbank is het toch alweer een stuk lastiger om zo een kastje erin te krijgen. 

Dus nu ik de auto had op naar vriendin nummer 1, zodat ze mij kon helpen met het sjouwen van het kastje. En dan op naar Doorn. Alleen door de stad rijden is echt verschrikkelijk, wat duurde het lang om eerst maar eens van vriendin 1 naar vriendin 2 te rijden en daarna om uit de stad te komen. In Doorn verliep alles gelukkig soepel en hebben we het kastje opgehaald. Alleen op de terugweg hadden we weer elk stoplicht tegen en kwamen we in de stad ook nog in een file omdat alles opengebroken is rond het stationsgebied. Zucht ondertussen waren we zo lang weg dat Nino echt alweer een volgende voeding nodig had en dus heeft vriendin 2 die nu dus 2 baby's had om op te passen (mijne en haar eigen) Nino maar een flesje formulevoeding gegeven. Dit was voor Nino de eerste formulevoeding en gelukkig vond hij het lekker. Goede eerste test. En wat ben ik blij dat ik Nino niet meegenomen had. Die had dan dus krijsend op de achterbank gezeten omdat hij honger had en ik had niks kunnen doen in de file. 

Wat is het toch fijn om vrienden te hebben die je willen helpen als je zelf van die spare of the moment acties hebt. Die heb je wel nodig als je een kind hebt.

En nu staat er een leuk kastje in mijn huis!

Hier een foto van heerlijk Nino aan het slapen was bij vriendin.

foto-2.JPG

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je