{{ message.message }}
{{ button.text }}

VRAGENLIJST, DOOR: Feline

Ziffra van de Mamaplaats redactie heeft het stokje aan mij doorgegeven, dus ik mag de vragenlijst invullen!

Afbeelding blog 'VRAGENLIJST, DOOR: Feline'

Vragenlijst beantwoord door Feline

1. Beschrijf jezelf in 5 woorden: enthousiast, warm, zacht, trots & vermoeid (haha)

2. Is er iets waar je spijt van hebt dat je wél of juist niet gedaan hebt? Ik heb wel een beetje spijt van de kleurkeuze van mijn slaapkamer. Het idee was een ouderwetse slaapkamer te maken met kant en oud roze. Alleen is daar niks van terecht gekomen en is de slaapkamer wel roze geworden terwijl ik daar eigenlijk niet zo van hou. Maar goed, nu we toch gaan doorschuiven in huis gaan we die rare kleurkeuze eindelijk na 4 jaar overschilderen.

3. Welk gerecht kun jij het beste klaarmaken? Chili kippetjes uit de oven. Altijd een favoriete partysnack al plakken je handen daarna wel enorm.

4. Een goede moeder is... (maak de zin af): Die er is voor haar kinderen niet alleen fysiek maar ook emotioneel. Die luistert naar haar kinderen en probeert de eigenheid van haar kind te koesteren, te behouden en te begrijpen.

5. Op wie ben je jaloers en waarom? Op iedereen die verre vakanties maakt naar warme landen en op stranden hangt met geweldige uitzichten, warme zon en verkoelende zee en cocktails drinkt in haar bikini.

6. Wat is de mooiste plek op aarde en waarom? Ik denk dat ik de mooiste plek op aarde nog niet bezocht heb, wel heb ik al veel mooie plekjes gezien zoals in Roemenië de ongerepte natuur, in de Dominicaanse Republiek het echte zon, zee, strand gevoel, de Griekse eilanden met de witte huisjes, kleine straatjes en strand en zee overal. De fijnste plek op aarde vind ik de plek waar ik mij thuis voel samen met mijn gezin, wat dus mijn eigen huis is. 

7. Wat ligt er altijd in jouw koelkast? Ice thea green van Lipton en kaas ligt bijna altijd in mijn koelkast.

8. Zou je liever twee keer zo slim zijn of twee keer zo mooi? Misschien klinkt het gek maar ik denk dat ik zou kiezen voor 2x zo mooi. Niet dat ik mijzelf al als über slim beschouw maar hele slimme mensen zijn vaak helemaal niet super gelukkig. Ze snappen te veel en de omgeving om hun heen niet, wat vaak niet prettig werkt. Uit onderzoek is gebleken dat mooie mensen verder komen in hun leven, dus laat mij dan maar twee keer zo mooi zijn.

9. Wat is jouw slechtste gewoonte? Snoepen. Ik ben gek op eten en kan moeilijk nee zeggen. Dus komt er taart, chips, ijs, drop of wat dan ook langs dan eet ik altijd graag mee.

10. Wie kent jou het beste? Mijn man. We zijn nu 11 jaar samen en hebben al heel veel mee gemaakt samen. Veel leuke dingen zoals ons huis en onze gezinsuitbreiding maar ook verdrietige dingen die in onze families hebben plaats gevonden.

11. Wat is jouw favoriete serie? Op dit moment Modern Family en Call the midwifes. Maar dat wisselt nog wel eens.

12. Kiezen: onbeperkt geld of onvoorwaardelijke liefde: Onvoorwaardelijke liefde. Geld maakt niet gelukkig in de long run. Met liefde kun je de meeste obstakels die je tegenkomt stukken beter aan dat heb ik al keer op keer gemerkt. Als is een beetje geld natuurlijk ook altijd wel fijn.

13. Wat is het eerste dat je zou doen als je de loterij zou winnen? Een nieuw huis kopen. Ondanks dat we een super leuk huisje hebben in Lombok waar we echt heel blij mee zijn zien we ook de beperkingen als het gaat om gezinsuitbreiding. Als we de loterij zouden winnen zou het eerste wat we doen toch echt een groot huis kopen in de binnenstad of omgeving met grote tuin. Daarbij hoort dan natuurlijk een huishoudster, mooie meubels en een auto. Verder zou ik graag mijn moeder financieel helpen met haar huisverbouwing en een mooie reis maken. De rest mag van mij part gespaard worden voor de toekomst.

14. Welke leeftijd zou jij altijd willen zijn? Ik heb altijd geroepen dat ik weer 3 zou willen zijn. Omdat je kind bent, nog weinig hoeft, alles mag, geen verplichtingen en je mag de hele dag spelen. Maar je begint langzamerhand wel deel te maken van de maatschappij, je bent geen baby meer die niks kan zeggen, je mag een mening hebben en die lekker ongedwongen verkondigen.

15. Geloof jij in karma? Niet echt. Maar zou wel leuk zijn, haha.

16. Wat was jouw favoriete programma toen je nog een kind was? Pippi Langkous. Heerlijk vond ik haar brutale fratsen en sterke karakter.

17. Wat is het beste cadeautje dat je ooit hebt gehad? Mijn vader gaf ons elk jaar een vliegticket naar Hongarije om hem te bezoeken voor de zomer. Dit vond ik heerlijk want ik was gek op mijn vader en miste hem door het jaar heen vaak.

18. Op welk nummer zou jij in het casino jouw vermogen inzetten? Iets met een 3 of een 9. Ik heb iets met die twee getallen. Maar eerlijk gezegd gok ik liever niet met mijn vermogen.

19. Hoe zou je geheten hebben als je een jongen was? Mijn ouders wisten redelijk snel dat we meisjes waren omdat ik een tweeling ben en daar veel meer controlle's enzo bij hoorden dus echt lang hebben ze niet over jongens namen gedacht. Wel zij mijn moeder laatst dat ze Leon in haar hoofd had als mooie jongens naam toen der tijd.

20. Ik geef het stokje door aan... : maantje93

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je