{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vragen over je zwangerschap of je kindje? Hier moet je zijn!

Het platform met alle antwoorden.

Afbeelding blog 'Vragen over je zwangerschap of je kindje? Hier moet je zijn!' Achtergrond blur afbeelding

Als mom (to be) zit je geregeld met vragen. Wat kun je wel en niet eten tijdens de zwangerschap? Wat kun je doen tegen babykwaaltjes? Is het al tijd voor het eerste hapje? Je draagt de volle verantwoordelijkheid voor je kindje en wil dit natuurlijk zo goed mogelijk doen. De handige online tools en informatie van Nutricia voor jou kunnen jou in deze gevallen helpen. 

Google is natuurlijk hét platform waar de meeste (aanstaande) mama's naartoe gaan met al hun vragen. Op internet is veel informatie te vinden. Maar hoe zie je door de bomen het bos? En hoe weet je welke informatie betrouwbaar is? Weet dat je bij Nutricia voor jou altijd terecht kan met al je vragen! 

Zwanger worden en zwangerschap

Wanneer je graag zwanger wil worden, wil je die kans zo groot mogelijk maken. Het is een proces waar soms veel bij komt kijken en de reis naar een zwangerschap gaat niet altijd vanzelf. De kans om snel zwanger te worden, hangt af van een heleboel factoren. Speciaal voor vrouwen met een zwangerschapswens, biedt Nutricia voor jou informatie over zwanger worden

Je vindt er een ovulatiecalculator en handige artikelen over bijvoorbeeld je vruchtbare dagen, het slikken van foliumzuur en emoties die om de hoek komen kijken wanneer het lijkt wanneer iedereen om je heen zwanger raakt, behalve jij. Er worden tips gedeeld om de kans op vruchtbaarheid te vergroten. Wist jij bijvoorbeeld dat het beter is om zo min mogelijk light-producten te nemen? Die producten bevatten aspartaam; een stof met een remmende invloed op je eisprong. En dit is lang nog niet alles... Neem hier een kijkje om alle informatie en tools over zwanger worden te bekijken. 

Een zwangerschap is spannend en de eerste weken als ouder zijn overweldigend, zeker bij een eerste kindje.

Afbeelding blog 'Vragen over je zwangerschap of je kindje? Hier moet je zijn!'

Ook als zwangere en kersverse ouder kun je op dit handige platform terecht. Een zwangerschap is spannend en de eerste weken als ouder zijn overweldigend, zeker bij een eerste kindje. Hoe fijn is het dan dat je hier voor al je vragen terecht kunt? Uit Mamaplaats onderzoek blijkt dat 76% van de moeders* vragen over voeding heeft gehad tijdens de zwangerschap. Bij de Nutricia Kindervoeding Service werken gediplomeerde voedingskundigen die je kan bellen of whatsappen met al je vragen rondom voeding. Ook hebben ze veel nuttige informatie over wat je wel en niet mag eten op hun website. En heb je even geen inspiratie wat te koken? Daar heeft Nutricia voor jou een handige tool voor, namelijk: de receptentool. Hier vind je allemaal recepten die jij mag eten tijdens je zwangerschap. Hoe fijn is dat?!

Volg daarnaast jouw zwangerschap van week tot week met de online zwangerschapskalender of via hun wekelijkse e-mail update, schrijf een geboorteplan, gebruik de handige receptentool, en bekijk de vluchtkoffer checklist. Is je kindje net geboren? Dan volg je de ontwikkeling op de voet met de babykalender. Kom erachter hoe je toe kunt werken naar een dag- en nachtritme. Heeft je kindje last van krampjes, spugen, te harde of te zachte ontlasting, huiduitslag of andere babykwaaltjes? Doe dan geheel vrijblijvend en anoniem de babykwaaltjestest en ontvang tips van voedingskundigen waarmee je jouw kleintje kunt helpen. Klik hier voor alle informatie en tools over zwangerschap en baby's

Nutricia Kindervoeding Service

Wist jij dat Nutricia voor jou een uniek team van hoogopgeleide voedingskundigen heeft, die jou alle informatie kunnen geven omtrent jouw voeding of de ontwikkeling van je kindje tijdens je zwangerschap? Ook voor vragen over je baby (bijvoorbeeld over krampjes, slapen, (verborgen) reflux en voedingsschema’s) kun je hier terecht. De Nutricia Kindervoeding Service is dag en nacht bereikbaar, hoe handig?!

Afbeelding blog 'Vragen over je zwangerschap of je kindje? Hier moet je zijn!'

Al meer dan 120 jaar onderzoek

De zwangerschap en de eerste 2 jaren van je kindje zijn heel belangrijk voor later. Om deze reden doet Nutricia al meer dan 120 jaar onderzoek naar de beste voeding voor de eerste 1000 dagen. Wist je dat

  • Zowel het voedingspatroon van jou áls je partner invloed heeft op de vruchtbaarheid?
  • Het verstandig om de gehele zwangerschap vitamine D te slikken? Deze vitamine is belangrijk voor de botten, zowel van jezelf als van je baby.
  • Je baby 'kleine hints' geeft om te laten weten dat het toe is aan vaste voeding? 
  • Peuters hun eigen voedingsbehoefte hebben? Per kilo lichaamsgewicht heeft je kindje ongeveer 3 keer zoveel calorieën nodig dan jij!

Klik hier voor informatie over voeding en zwanger worden.

Klik hier voor informatie over voeding en zwangerschap.

Klik hier voor informatie over voeding en baby's.

Klik hier voor informatie over voeding en peuters.

Met welke vragen loop jij vooral rond als mom (to be)?

*Onderzoek uitgevoerd onder 1400 moeders.


Dit artikel is geschreven in samenwerking met Nutricia voor jou. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je