{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vraag en antwoord

Als aanvulling op "Dit ben ik" (dit kun je lezen op mijn site kleingeboren.nl) wilde ik een Q&A doen. Even iets anders dan een blog. De vragen gaan overal over! Ik hou van kort en krachtig dus dit zijn de vragen met korte antwoorden. Ik heb verschillende links geplaatst naar de blogs. Dus mocht je deze nog even terug willen lezen? Klik dan op de links.

Afbeelding blog 'Vraag en antwoord'

Hoe oud waren jullie toen jullie gingen samenwonen?

Ik 22 en hij 24 jaar

Wat zou je anders doen bij een volgende zwangerschap en wat vond je het leukst?

De Echo’s vond ik het leukst en ik zou niks anders doen want het gaat zoals het gaat.

Wat wilde je vroeger worden?

Verpleegkundige

Ben je bevallen op je uitgerekende datum?

Nee, 4 dagen eerder. Ik was 20 mei uitgerekend.

Hoe ziet het kamertje van Evelyn er uit?

1 muur is licht groen. Met wat oranje accessoires. Er staat een bedje, commode, en een kledingkast die groter is dan ik zelf als kind had. Ik plaats hier ook een paar foto’s van haar kamer. Lees hier meer over wat wij hebben gekocht voor Evelyn.

Wat heb je gemist tijdens je zwangerschap.

Gerookte zalm eten. Ik hou van eten!

Heb je een zwangerschapscursus gedaan?

Ja, de cursus Samenbevallen.

Heb je gebruik gemaakt van een bevalplan?

Ja, deze heb ik ook online gezet. En kun je hier lezen.

Wat is kleingeboren.nl?

Kleingeboren.nl is een site over alles wat ik als moeder tegen ben gekomen. Van ziektes tot lichamelijke klachten. Moeilijke momenten, leuke momenten, alles waar ik aan denk en mee zit komt voorbij in de blogs.

Is je relatie veranderd met de komst van Evelyn.

Nee, totaal niet.

Wil je meer vragen lezen van de Q &A? Kijk dan op de site. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Q&A, #weetjes

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je