{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voorstelrondje van ons

Kort voorstelrondje voordat ik begin met bloggen

Afbeelding blog 'Voorstelrondje van ons' Achtergrond blur afbeelding

Hi!

Ik ben Maike, 30 en een beetje ;-) en ik woon in het mooie Brabant met mijn man en twee dochters. Mijn man en ik zijn inmiddels al ruim 11 jaar samen, we hebben elkaar leren kennen met oud & nieuw. Eind 2015 is onze oudste dochter (Fae) geboren en begin 2019 zijn we opnieuw ouders geworden van onze jongste dochter (Lily). 

Mijn man en ik zijn op 05-04-2012 getrouwd en hebben kort daarna ons eigen huis gekocht. Zwanger worden was niet vanzelfsprekend bij ons. Sowieso heb ik in het verleden een vrij heftige operatie gehad ten gevolgen van de Ziekte van Crohn, het was dus maar de vraag of zwanger worden zou gaan lukken. Het heeft ook best wel een tijdje geduurd voordat ik zwanger was Fae. Daarentegen werd ik super snel zwanger van Lily.

Zoals je hierboven al kon lezen heb ik de ziekte van Crohn. Ik weet sinds 2009 dat ik chronisch ziek ben en in combinatie met het moederschap zorgt dit best wel voor de nodige uitdagingen af en toe. 

Vooral bij Fae hebben we een vrij heftige start gehad, ze bleek een koemelkallergie te hebben en als gevolg daarvan ook flink reflux. Het heeft zo ontzettend lang geduurd voordat we serieus genomen werden door artsen en we weer een vrolijker kind hadden zonder pijn. Dat is ook de reden dat er redelijk was leeftijdverschil zit tussen Fae en Lily. Heel lang hebben we gedacht genoeg te hebben aan Fae en de periode die we in het begin met Fae hebben meegemaakt wilden we absoluut niet nog een keer doormaken.

Gelukkig hadden we een heleboel geleerd van de eerste periode met Fae waardoor we veel sneller serieus genomen werden toen we bij Lily ook een koemelkallergie vermoeden. 

Inmiddels hebben we dus een peuter en een kleuter in huis. Lekkere drukke meiden bedoeling hier in huis. Maar ook wel erg gezellig. 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je