{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voorstelrondje van een blog mama

Hallo Allemaal, omdat dit wel zo netjes is, en natuurlijk ook wel interessant, zal ik me voor ik hier een blog post eerst even voorstellen!

Afbeelding blog 'Voorstelrondje van een blog mama'

Hallo Allemaal, omdat dit wel zo netjes is, en natuurlijk ook wel interessant, zal ik me voor ik een blog post eerst even voorstellen! 

Ik ben Wens, (op onze eigen blog ook wel de kniezebietertjes), Mama en Papa van Wessel van net 8 jaar. Wessel heeft het Smith Magenis syndroom. Hier zijn we achter gekomen door veel onderzoeken toen Wessel 3 jaar oud was. Ik schrijf mijn belevenissen met ons mannetje op onze blog en zal deze ook hier gaan delen. Ik hoop via mijn blog meer aandacht te krijgen voor het syndroom. Omdat wij destijds heel veel vragen hadden (en nu soms nog steeds) heb ik hier ook veel informatie op staan. Dit is erg makkelijk voor alle betrokkenen die met Wessel samen werken en hopelijk maak ik het voor anderen ook interessant, want hoe meer mensen hiervan weten des te beter! Dankzij het SMs platform zijn we ook stukken wijzer geworden!
Als je het leuk vindt neem dan eens een kijkje op onze blog; https://dekniezebietertjes.com/cate…/smith-magenis-syndroom/

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je