{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voorstelrondje over ons

Nieuwe mensen, altijd een puntje van aandacht. En jij was..? Oh ja en dat kindje hoort bij jou toch? Ah, dat is je buurmeisje..

Afbeelding blog 'Voorstelrondje over ons' Achtergrond blur afbeelding

Zondagmiddag, in de startblokken voor een kinderverjaardag. Hysterie alom je kent het wel. Een drukte van jawelste, de kinderen rennen kris kras door elkaar waaruit jij een glimp probeert op te vangen van de jarige om snel het cadeautje (het liefst heel) gauw te overhandigen.

Zittend in 1 van die sociale 'verjaardagskringen' moeders die je sporalisch vaker hebt gezien en tegen je beginnen te praten over hun prachtige kroost. En jij niet al te opvallend rond kijkend of je een kind kunt ontdekken die aan het signalement van de moeder voldoet. Bingo! In het vizier. Opgelucht kun je meepraten want oh kijk nou ze zit daar nu ook zo lekker te spelen met de poppen, om vervolgens te horen dat het een buurmeisje is..

Vandaar, let op, een voorstelrondje zodat iedereen de volgende keer precies weet wie wie is!

Mireille Kranendonk(24), aangenaam. De achternaam heb ik te danken aan mijn grote liefde Thomas(27). Wij zijn de jonge ouders van 2 prachtige zonen. Lucas van 6 en Jelle van 2. Handenbindertjes maar voor geen goud te ruilen. 

Lucas heeft de nodige extra aandacht nodig. ADHD en ASS (autise) maken deel uit van zijn en ons leven. Jelle is de clown van het stel. Met zijn puppy ogen en lieve lach krijgt hij een hoop voor elkaar. Thomas werkt fulltime als militair en is net terug van 2 maanden uitzending. Ik zit momenteel thuis en neem de zorg van de kinderen op me. 

Voorlopig weten jullie nu in ieder geval genoeg om te weten dat het buurmeisje niet bij ons hoort. 

Tot gauw!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je