{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voorstelrondje

Afbeelding blog 'Voorstelrondje' Achtergrond blur afbeelding

Hoi allemaal!

Mijn naam is Yildez en schrijf sinds dat ik zwanger ben geraakt van mijn eerste dochter Ayisha wel eens een stukje op mijn eigen stukje internet.

Ik had zoveel gevoelens en gedachten toen ik zwanger was dat ik op een gegeven moment de laptop gepakt heb en het gewoon gedaan heb. Een blog aangemaakt.
Ik heb mijn zwangerschap niet fijn ervaren. De roze wolk was ver te zoeken bij mij en 9 van de 10 keer straalde het er ook vanaf. Vandaar dat het schrijven mij hielp. Ik voelde me schuldig maar kon er ook niks aan doen. Ik was bang dat ik dan ook geen band met mijn kind zou hebben maar gelukkig viel dit allemaal weg toen ik haar eindelijk vast hield.

Zoals ik al net al vertelde: mijn naam is Yildez, ik ben 23 jaar en sinds 15 juli 2018 moeder van Ayisha Eléna. Op het moment is ze 11 weken maar nu al een echte boef. De zwangerschap was zeker niet gepland. Mijn vriend en ik zijn nog geen 2 jaar samen, we kennen elkaar al wel 8 jaar. Het was voor velen een verrassing dat wij iets kregen en nog meer een verrassing dat we al zo snel een baby’tje verwachtten.. Maar alles gaat goed! En ik ben nog meer verliefd op hem geworden nadat ik bevallen was en we zijn erg blij met elkaar en met Ayisha!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je