{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voorstellen van mezelf

Tja alweer mijn 4de blog maar heb me nog helemaal niet voorgesteld dus bij deze

Afbeelding blog 'Voorstellen van mezelf'

Hoi ik ben dus Moniek en super trotse mama van Ilse

Ben opgeleid tot hbo pedagoge, maar werk dus als gastouder vanuit ons eigen huis. Ik ben een echte flap uit. Ook met schrijven soms denk ik niet na over wat ik schrijf maar laat alles gewoon lekker gaan. Mijn dislexsie komt er daardoor soms ook lekker door heen. Dus taal en spellings fouten zullen zeker in mijn blogs staan. Maar dat maakt het er niet minder leuk om. 

Ik ben niet getrouwd met de papa van Ilse maar we wonen wel al ruim 4 jaar samen. En nog steeds heeel erg verlieft. De papa van Ilse is programmeur. 

Ilse is Ilse een dreumes van net 1. Ze ontdekt is lekker ondeugend. Kruipt staat en loopt bijna los. Ze is ons eerste kindje maar hopen dat we haar ooit een broertje of zusje mogen geven. Ilse der favoriete bezigheden zijn: eten, zingen, rommel maken en de katjes en hond pesten. 

Onze diertjes zijn 2 schatjes katjes en een echte sul van een golden retriever.  

(op de foto was ilse nog maar een paar maanden oud )

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je