Snap
  • Mama
  • Nieuws

Voorstellen van een mama en bonusmama

Even voorstellen wie ik ben en waarom ik hier graag blogs zou willen schrijven

Hallo mede-mama's. Even een korte blog ter introductie. Ik ben een gelukkige mama die graag haar 'ei' kwijt wil met alles wat ze meemaakt. Ik ben dolgelukkig met ons Poppetje en haar zus Aapie. Heerlijke meiden waar ik volop van geniet. Ik blog anoniem omdat we wellicht in de toekomst nog een mooi kindje mogen/willen toevoegen en dan zou ik dat ook graag hier van me afschrijven. Dit blijft een persoonlijk en eerlijk verhaal als ik anoniem kan zijn, want anders kan ik het pas delen als het zover is. 

Onze jongste dochter was volledig gepland, gewenst en naar verlangen, maar toch onverwachts. We hadden ons ingesteld op de medische molen en een lange tijd aangezien mijn eigen cyclus heel lang was en er vraag was of er wel een eisprong zou zijn. Maar ongeveer een jaar na het stoppen met de pil, had ik ons wonder al in mijn armen. De zwangerschap en bevalling zijn heel pittig geweest, ondanks dat heb ik het geweldig gevonden om mama te worden. Mede door deze spannende tijd is het bij ons maar de vraag of we het in de toekomst nog een keer aandurven om voor nog een wonder te gaan. Maar dat gaan we met de tijd leren. Eerst genieten van onze twee meiden en omgaan met alle uitdagingen die je als moeder hebt. 

Ik ben vast niet de enige maar ik vind het wel leuk om te schrijven over de specifieke uitdagingen van mij als moeder en bonusmoeder. Het is toch soms hard werken, voor met name Manlief en ik om te zorgen dat alles werkt en iedereen gelukkig is. We zijn allemaal dol op elkaar maar een kindje opvoeden van andere ouders is toch lastig soms. Hopelijk kan ik hier alles kwijt en ook gewoon de dagelijkse beslommeringen :)

Al met al ben ik een hele happy mama, echtgenote, bonusmoeder en vrouw! En heel dankbaar voor deze drie schatten in mijn leven <3

Liefs Mamavaneenmeisje

7 jaar geleden

Ik blog ook anoniem. Heerlijk even alles van je afschrijven. Succes!