Snap
  • Mama
  • Relatie
  • post

Voorstellen

Een tijdje aan het meelezen, nu actief meeschrijven.

Dag lieve medeleden,

Sinds een paar maanden lees ik mee op Mamaplaats. Zo af en toe meld ik me aan om bepaalde producten te testen en probeer ik eens te reageren. Vaak is het even tussendoor via de telefoon, wat toch niet helemaal optimaal werkt.

Ik ben een jonge, bewuste mama van (bijna) 24. Ik heb drie heerlijke dochters, in de leeftijd van 6 maanden tot 4,5 jaar en ben sinds een jaar getrouwd. De oudste gaat sinds een half jaar naar school. Spannende tijd voor dochter, nog spannendere tijd voor mama. Allemaal nieuwe verplichtingen, nieuwe ervaringen enz enz. Ik geniet er met volle teugen van! Onze twee jongste dochters zijn lekker bij mama thuis.

Ik merk dat ik met drie kinderen, huishouden en (zelfstandig) werk toch wel erg druk ben. En dus ook te weinig tijd neem voor mezelf. Simpelweg omdat er geen tijd is. Een blog schrijven op Mamaplaats moet voor mij dus ook een momentje voor mezelf zijn. Heel vaak denk ik; nu ga ik die leuke dingen eens opschrijven. Maar daar is dan weer iéts dat ik moét doen en hup, weg tijd.

Met mijn goede voornemens moet het vast gaan lukken. Zo nu en dan iets schrijven over mijzelf, mijn kinderen en ons leven.

Liefs,

Nicobaby

(Was opgeslagen als concept, haha)