{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voor het eerst weer werken

Spannend!

Afbeelding blog 'Voor het eerst weer werken'

Na een aantal sollicitaties ben ik eindelijk aangenomen voor een nieuwe baan. Vandaag was de eerste werkdag en ik had er erg zin in weer aan de slag te gaan. Mijn kop weer te gebruiken en mijn hersenen te kraken.

Alleen zag ik er ook enorm tegen op. Want tja als moeder betekent dat dus dat je je kindje weg brengt naar de oppas of opvang. Gelukkig heb ik een hele lieve moeder die gelijk zei ,toen ik was aangenomen, laat mij de eerste 2 weken oppassen dan is die overgang niet zo groot. Goed en wel alles gisteravond klaargelegd. Luiertas, eigen tas, kleren voor de kleine en de kleding voor mezelf.

Klokslag 5.59 uur maakte ivy me wakker ze wilde haar fles. Mooie timing aangezien de wekker voor 6.00 uur stond. Dus de fles gegeven, ontbeten en allebei aankleden voor de dag en hup naar oma. We liepen op schema zoals ik dat gepland had. Dit voor een eerste keer vind ik dat ik best wel in mijn handjes mocht klappen. Succes 1 geboekt.

Maar toen kwam het moeilijke, afscheid nemen en de deur dicht doen. Mijn moeder vond het zieliger voor mij als ik voor mezelf. Maar door haar pruillip moest ik flink op me lip bijten. Niet uitgebreid knuffelen want dan wilde ik nooit meer weg of zou ik me los moeten scheuren met dikke tranen. Dus kus op haar voorhoofd, gefluisterd: "lief zijn voor opa en oma." En snel de auto in en keihard muziek aan. Koppie op nul, in en uitademen maar het was me gelukt.

Een keer een appje hoe gaat het want mijn nieuwe werk hield me goed bezig voor de eerste dag. Maar het is een succes en weet zeker dat ik met deze nieuwe baan een mooie toekomst voor me dochter kan opbouwen!

Op naar de 2e werkdag!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je