{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voor het eerst op mijn eigen gezondheid gelet!

gezond, maar toch niet helemaal fit? naar jaren heb ik de knoop doorgehad, die spiraal moet eruit!

Afbeelding blog 'Voor het eerst op mijn eigen gezondheid gelet!'

Goedeavond dames,

Voor het eerst begin ik hier mijn eerste blog, jullie weten nog niet veel van mij maar ik hoop dat dit in de komende weken veel beter word!

Ik heb 2,5 jaar geleden ongeveer een spiraaltje laten zetten (mirena) was hier heel blij mee aangezien we door de pil heen zwanger waren geworden. Dit was de oplossing zodat ik niet nog een keer perongeluk zwanger zou worden. Werd niet meer ongesteld en opzich deed het geen pijn en had er geen last van.

Na een jaar ongeveer steeds kleine klachten erbij gekregen, buikpijn/misselijk/hoofdpijn enz. ik dacht het zal de eisprong wel zijn. maar ze werden steeds erger. ook vaker tijdens de sex pijn en als hij te diep ging was het helemaal niet om te houden. heel vervelend voor beide partijen natuurlijk. nu 2,5 jaar later heb ik de knoop doorgehad en de dokter gebeld. op 5 september om 11.35 mag ik de spiraal eruit laten halen! ben er zo blij mee en hoop dat er geen complicaties mee komen enz. Ook hoop ik verlost te zijn van de pijntjes en dat het intieme tussen mijn man en mij terug mag komen want dit speelt toch wel een grote rol!

ik ben wel erg gespannen omdat ik ook weer bang ben dat we ongepland zwanger worden en aangezien het financieel niet heel super gaat wil ik hier heel graag mee wachten. ik begin toch maar weer met de pil denk ik, wil me graag een beetje laten informeren door jullie en de arts natuurlijk.

Mochten er dames zijn die hetzelfde mee gemaakt hebben, laat het even weten. voor andere vragen of opmerkingen natuurlijk ook!

ik hoop hier iedere dag toch wel iets te plaatsen aangezien ik graag iedereen op de hoogte wil houden en wil informeren met mijn dagelijks leven !

xLiefs, Kelsey

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je