{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voor het eerst naar school!!

Onze kleine meid, vandaag voor het eerst oefenen op school!!

Afbeelding blog 'Voor het eerst naar school!!' Achtergrond blur afbeelding

Zo..... Vannacht heerlijk geslapen, met 1 kleine onderbreking, maar vanochtend 10x beter op dan gister! Alles beweegt weer beter en dat mag ook wel, want het is alweer spannend genoeg vandaag.....

Ons kleine meisje vandaag voor het eerst oefenen op school!! Dat is goede spanning ;)

Gisteravond werd broer lief al wakker.... mam hoe moet dat morgen nou met Daantje? Hij heeft constant het gevoel dat hij over haar moet waken, heel lief, maar niet ten koste van zichzelf. We hebben hem ook gezegd, dat ze er heel erg aan toe is, dat ze het zelf ook heel spannend vind, maar het echt wel goed gaat komen ;)

En ja hoor..... Vanmorgen werd ze wakker met een grote glimlach! Vroeg nog even voor de zekerheid of het vandaag wel echt DE DAG was en sprong uit bed! Helemaal leuk dat ze nu ook mag zeggen wat voor drinken en eten ze mee naar school mag nemen, haar gympen erbij in de tas en voor de zekerheid maar wat schone kleren, je weet maar nooit?!

En daar ging ze met haar grote broer (en ik zelf uiteraard) op pad, want ZIJ mocht vandaag naar school!! Eerst de grote broer wegbrengen en toen was zij aan de beurt, trekkend aan mijn arm of we nu eindelijk gingen. Bij de klas aangekomen, vertelt de juf haar dat ze al een eigen kapstokje heeft, dat ze haar jas in de luizenzak mag doen en haar beker een bakje in de bak. Haar tas ruimt ze netjes op, zegt mij dag met een hele dikke knuffel en vraagt of ik nog ga zwaaien.... Dan springt ze de klas in, wordt gelijk terug geroepen, want ze moeten hier de juf een handje geven en goedemorgen zeggen ;) Dat doet ze netjes en gaat dan naar het raam om te kijken of ik er al sta.

Daaaag mam!! Tot straks!!

Veel plezier schat.........

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je