{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voor het eerst naar de sauna

Aii, waarom heb ik toch beloofd dat ik mee ga naar de sauna? Preutse ik.

Afbeelding blog 'Voor het eerst naar de sauna ' Achtergrond blur afbeelding

Over een klein uurtje is het zo ver. Dan komt mijn beste vriendin me ophalen om samen naar de sauna te gaan. Ik sta voor de spiegel en vraag me af of ik er nog onderuit kan. 

Ik ben nog nooit in de sauna geweest. Of tenminste niet in de echte 'blote billen' sauna. Mijn vriendin gaat in de winter bijna wekelijks en is een echte diehard saunaganger. Zij lachte me dan ook keihard uit toen ik vroeg of we niet op badkledingdag konden gaan. In een overmoedige bui besloot ik me inderdaad maar niet aan te stellen en het eens te gaan beleven. Wie weet vind ik het ook wel heel erg leuk. 

Op dit moment heb ik spijt als haren op mijn hoofd. En benen. O en ook onder mijn oksels. Gelukkig is echtgenoot met de kinderen op pad en heb ik nog even de tijd om flink te maaien. Als ik klaar ben vervloek ik het idee nog maar een keer. Nog geen drie maanden geleden ben ik bevallen van mijn tweede kind. Dit heeft ernstige sporen achtergelaten. 

Vriendin sport minstens drie keer per week en heeft een figuur als een fotomodel. Mijn figuur is meer de voor-versie bij een voor en na foto bij een advertentie voor afslank pillen. Ik besluit de knop om te zetten en maar te denken dat iedereen toch afgeleid zal zijn door vriendin en dat ik er net zo goed mag wezen. Ik pak het zwembandje om mijn middel even vast en bedenk me dat ik daardoor in ieder geval blijf drijven. Opgevrolijkt door mijn eigen slechte grap loop ik naar beneden en zie vriendin aan komen rijden. Ik kan niet meer terug. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je