{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voor de kerst gezegd... A lonely Christmas?

Bedankt voor al jullie reacties. Na veel denken heb ik een beslissing kunnen maken...

Afbeelding blog 'Voor de kerst gezegd...  A lonely Christmas? '

Pfff. Door al jullie reacties ben ik goed gaan nadenken. Velen van jullie zeiden: "Vecht voor je huwelijk!" Maar dit hadden wij de afgelopen twee jaar al gedaan. Zelfs naar een relatietherapeut geweest. Afgelopen Zaterdag zijn we samen gaan zitten...

De kinderen hadden we bij onze ouders gebracht. Zodat we een weekend alleen hadden. Manlief was daar niet echt voor te strikken, maar 'het moest maar', zei hij. Na de lunch kwamen de tranen en moest ik het wel vertellen.

"Ik denk niet dat dit meer werkt." Hij schrok niet eens. Hij gaf mij gelijk en zei dat hij mij ook niet meer aantrekkelijk vond. Dat voelde wel als een messteek. Dat hij het niet meer vond werken, á la, maar om mijn 'onaantrekkelijk' te noemen.. We verplaatsten ons naar de bank en ook meneer kreeg tranen in zijn ogen. "Ik denk dat we op zoek moeten gaan naar mensen bij wie wij weer gelukkig kunnen zijn. Ik wil zo graag even een deel van de wereld zien. En jij hebt ook vast dromen of plannen." Ik gaf hem gelijk. Hij moet ook lekker gaan reizen, een paar weekjes er tussenuit. 

En ik? Ik moet mezelf weer terugvinden. Ik gaf ook eerlijk toe dat ik gevoelens had voor een ander. Ik zei ook dat ik nooit iets heb gedaan met die gevoelens. Hij begreep me. Hij zei dat hij al 5 (!!) keer bijna met een ander gezoend had (beetje te veel info, maar oke..). 

Net toen ik dacht dat we alles goed afgesloten hadden, knuffelde hij mij en zei: "Maar ik heb liever niet dat je 2e kerstdag mee gaat naar mijn ouders. En ik ben 1e kerstdag dan niet bij jouw ouders." Ik schrok er gewoon van. We snapten het. We wilden dit allebei. "Maar wat vertellen we de kinderen dan? En mijn ouders? Moet ik de kerstsfeer meteen verpesten?" Hij keek boos: "Hé, jij kwam met dit onderwerp. Vogel jij dat maar uit." Hij stond op, pakte zijn sleutels en reed weg met mijn (!!) auto. 

Wat moet ik nou doen? Hij voelde precies hetzelfde als ik, maar ik ben de 'boeman'? Hoe moet ik dit gaan regelen met mijn ouders en de kinderen.. :-(

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je