{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voor de eerste keer op vakantie

Afbeelding blog 'Voor de eerste keer op vakantie' Achtergrond blur afbeelding
Met Pasen gaan we met de hele familie op vakantie. Ik heb er ontzettend veel zin in. Maar tevens vind ik het ook weer wel spannend, want hoe gaat onze kleine meid het doen! Is ze lief en rustig of is ze juist chagerijnig en verdrietig. Niemand weet het en we zullen het vanzelf wel gaan ervaren. Thuis gaat het gelukkig steeds beter en huilt ze al vele malen minder. Maar we hebben wel gemerkt dat ze gebaat is bij rust en regelmaat en een vast ritme. Hopelijk kunnen we dit in de vakantie ook vasthouden. Al hoewel dit ook wel lastig zal worden met nog een baby in het huisje en twee honden. Mijn verwachting en die van mijn man is dan ook dat vast alles goed gaat komen. Behalve dat het spannend is hoe de vakantie gaat verlopen. Begint langzaam ook de stress toe slaan betreft het inpakken van de koffers. Heb ik wel genoeg bij voor onze kleine meid. Ben ik niets vergeten. Ik ga er vanuit van niet en anders kunnen we het vast daar kopen of van iemand wat lenen. Ik heb in ieder geval zin in de vakantie en ga er dan ook van genieten. Soms vraag ik me wel eens af hoe andere dat allemaal doen. Maken ze lijstjes zodat ze niks vergeten? Ik weet het niet...we merken het vanzelf wel...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je