{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vol met energie na mijn bevalling

De zwangerschap en met name de bevalling vergt erg veel van je lichaam.

Afbeelding blog 'Vol met energie na mijn bevalling'

Een moe en futloos lijf helpt niet echt mee bij de voorbereidingen van de bevalling en de tijd erna. Gelukkig heb ik hier totaal geen last van gehad!

Ik wilde heel graag fit mijn bevalling in gaan zodat ik snel hersteld zou zijn en optimaal zou kunnen genieten van mijn kleine wondertje. Helaas ging mijn zwangerschap er niet bepaald soepel aan toe. Al snel kreeg ik last misselijkheid (zoals vele van jullie zullen herkennen), maar gelukkig was dat na de 20 weken over, heerlijk! Ik was nog lekker aan het sporten, at gezond en was blij dat de ellendige periode van misselijkheid voorbij was. Jammer genoeg duurde de periode van vreugde niet echt lang. Vanaf de 24 weken werd alles me teveel en was ik als de dag begon al doodmoe. Ik had niet eens de energie om naar de wc te lopen, terwijl ik ontzettend nodig moest plassen! Natuurlijk begreep ik wel dat het normaal was om moe en futloos te zijn tijdens de zwangerschap, maar dat het opstaan van de bank of uit mijn bed al te veel moeite kostte werd me na een aantal weken te veel.

30 weken zwanger

Op naar de verloskundige voor de 30 weken controle. Zoals iedere dag was het een kwelling voor me om mijn bed uit te komen, maar het moest. Eenmaal aangekomen bij de verloskundige viel haar al meteen op dat mijn energielevel wel erg laag was. Ze deed meteen een test om mijn HB gehalte te meten en ja hoor, mijn ijzergehalte bleek veel te laag! Ze wist hoe graag ik fit mijn bevalling in wilde gaan, dat ik volle bak wilde sporten en van alles wilde ondernemen. Voor mij was het moe en futloos zijn het meest erge wat me tijdens mijn zwangerschap kon overkomen. Mijn verloskundige vertelde me om Floradix te gaan gebruiken. En die tip had ik veel eerder moeten krijgen! Sinds ik Floradix ging gebruiken kon ik vol op genieten van alle momenten van de dag.

Floradix helpt!

Door Floradix te gebruiken tijdens mijn zwangerschap kreeg ik weer de energie die ik nodig had om de dag door te komen en mezelf te kunnen voorbereiden op de bevalling. Dat het niet altijd even lekker smaakte wist ik goed te verhelpen door het te mengen met jus d’orange of vruchtensap. Ik had een heerlijk drankje en was klaar voor de dag! Eigenlijk voelde ik me door het gebruik van Floradix alleen maar beter en wilde na mijn bevalling net zoveel energie hebben om optimaal te kunnen genieten. En wat bleek? Floradix ondersteunt een vrouw ook nog na de bevalling! Ik was zo trots al een pauw net na de bevalling met mijn wondertje in mijn armen. En ik was nog vrolijker de periode erna, toen ik genoeg energie had om er ook nog eens van te kunnen genieten!

Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen met Floradix tijdens, maar ook na de zwangerschap. Zouden jullie het aanraden? Ik in ieder geval wel!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je