Snap
  • Mama
  • post

Voetbal op TV een mannending?

Het is deze week weer raak voetbal iedere dag van de week. Deze mama helemaal in haar nopjes! En Papa.....

Het is deze week weer raak voetbal iedere dag van de week. Deze mama helemaal in haar nopjes! En Papa..... die is lekker aan het klussen in de garage!

Nee het is bij ons niet Papa die op zondag om 19.00 uur bepaald dat de televisie op Studio Sport gaat, maar Mama. Deze Mama zit heerlijk te genieten van haar rust momentje (al wel rust... het kan ook heel spannend zijn) als het voetbal is wat de klok slaat. Heerlijk Champions League, Europa League of gewoon de Eredivisie!

Mama heeft gisteravond dus alweer een heerlijk avondje gehad. Vanavond staan er weer een aantal mooie wedstrijden op het programma, maar ook donderdag weer. Het weekend is het weer competitie voetbal. Ik zou het dus ook niet erg vinden als onze kleine vent een echte voetbal fanaat wordt. Van Papa zal hij het dan niet hebben ;-)

Al wordt het geen voetbal voor onze vent, dat zou ook prima zijn hoor. Maar een ding weet ik zeker en ook voor zijn grote zus: sporten moet van Papa en Mama! Minimaal één sport. Mochten ze meer sporten willen doen, dan is dat geen probleem zolang het in het budget past en gecombineerd kan worden. En ook ons ons dametje een meer "mannensport" wil gaan doen is dat geen probleem en vice versa voor haar broertje!

Doe jullie kinderen aan sport?

10 jaar geleden

Mijn zoon zit op zwemles en stiekem hoop ik dat hij iets met dans wil gaan doen.. streetdance vind ik zo stoer voor die kleine mannetjes :)

10 jaar geleden

Hahaha deze mama heeft jaren een seizoenskaart gehad van PSV. Wel in de vette jaren van PSV. Ik vond het heerlijk!

10 jaar geleden

Hier nog een voetbalfan!! Vriendlief vind het ook wel leuk maar is lang zo fanatiek niet als ik haha! Onze oudste is nu 2,5 en vindt voetbal erg interessant, die zal vast op voetbal willen straks hihi! Feyenoord wordt hier door mama en opa er met de paplepel ingegoten hihi

10 jaar geleden

Wij kijken allebei geen voetbal gelukkig :-) We kijken sowieso weinig tv. Onze kids zijn nog te klein voor een echte sport. De oudste gaat binnenkort op zwemles en als hij zijn A en B heeft mag hij zelf een sport kiezen :-)