{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voetbal op TV een mannending?

Het is deze week weer raak voetbal iedere dag van de week. Deze mama helemaal in haar nopjes! En Papa.....

Afbeelding blog 'Voetbal op TV een mannending?'

Het is deze week weer raak voetbal iedere dag van de week. Deze mama helemaal in haar nopjes! En Papa..... die is lekker aan het klussen in de garage!

Nee het is bij ons niet Papa die op zondag om 19.00 uur bepaald dat de televisie op Studio Sport gaat, maar Mama. Deze Mama zit heerlijk te genieten van haar rust momentje (al wel rust... het kan ook heel spannend zijn) als het voetbal is wat de klok slaat. Heerlijk Champions League, Europa League of gewoon de Eredivisie!

Mama heeft gisteravond dus alweer een heerlijk avondje gehad. Vanavond staan er weer een aantal mooie wedstrijden op het programma, maar ook donderdag weer. Het weekend is het weer competitie voetbal. Ik zou het dus ook niet erg vinden als onze kleine vent een echte voetbal fanaat wordt. Van Papa zal hij het dan niet hebben ;-)

Al wordt het geen voetbal voor onze vent, dat zou ook prima zijn hoor. Maar een ding weet ik zeker en ook voor zijn grote zus: sporten moet van Papa en Mama! Minimaal één sport. Mochten ze meer sporten willen doen, dan is dat geen probleem zolang het in het budget past en gecombineerd kan worden. En ook ons ons dametje een meer "mannensport" wil gaan doen is dat geen probleem en vice versa voor haar broertje!

Doe jullie kinderen aan sport?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je