{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vluchten voor de realiteit

Als ouder ben je "het leger" die de wereld van je kind beschermt. De thuishaven van je kind is je "basis". Maar wat als er gevaar dreigt?

Afbeelding blog 'Vluchten voor de realiteit' Achtergrond blur afbeelding

Ik hoef de tv maar aan te zetten en overal hoor en zie ik ellende.

 Crisis, politiek, oorlogen, Syrië, terrorisme, aanslagen. Zo maar een aantal termen die je vandaag de dag minimaal een keer hoort. Hoe bescherm ik mijn kleine meid in een wereld waar respect ver te zoeken is?

Je kent het misschien nog wel van vroeger, je zat met je ouders tv te kijken en zodra er iets geweldadigs op kwam zapte mn moeder gauw weg of deed haar handen voor mijn gezicht. Net zolang tot dat het fragment weg was.

Tegenwoordig zou je haast de tv 24/7 uit willen doen.

Het zet mij in ieder geval wel aan het denken. Hoe bescherm je je kind in deze wereld van zulke onderwerpen.

 Gaat mijn meisje opgroeien in een wereld vol oorlogen en aanslagen die met de maand dichterbij komen?

 Het beangstigd mij.

Het liefst ga ik met mijn gezin ergens bivakkeren voor pak een beet 10 jaar, ergens hier ver vandaan zonder media, zonder nieuws, zonder al die ellende...het liefst vlucht ik voor de werkelijkheid , de bikkelharde realiteit. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je