{{ message.message }}
{{ button.text }}

VLOGJE! Kijk je mee?

Weekvlogje. Dit keer nemen mijn dochters eens de camera over, mijn out off bed look online, dat is toch een dingetje hoor..

Afbeelding blog 'VLOGJE! Kijk je mee?'

In elke vlogje neem ik jullie mee voor een kijkje in mijn leven. Ik film vanalles, zo gingen we op bezoek bij de puppy van mijn vriendin, zongen we keihard mee met de radio in de auto. Doen we eigenlijk altijd, maar luister naar het liejde.. ;) Beste lied ooit! Mijn dochters krijgen de smaak ook te pakken en hebben allebei ook een stukje gefilmd..  Kijk je mee? 

https://youtu.be/ez9pr7uJzfQ

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je