{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vlinders in mijn buik!

Heb je dat wel eens? Zodra je ergens bent en je heb je kleine niet bij je? Dat gevoel!

Afbeelding blog 'Vlinders in mijn buik!' Achtergrond blur afbeelding

Zoals iedereen ben ik vaak weg , aan het werk en moet die kleine naar de oppas brengen.

Helaas maar waar. Liefst blijf ik hele dagen thuis om te zien wat hij allemaal doet en hoe snel hij ontwikkeld. Maar zodra ik ergens ben, en over hem moet praten, voel ik me net een verliefde puber die net die ene knappe jongen niet uit Mijn kop krijg. Waar ik overal zijn naam op schrijf. Op schriften, berichtjes, in een status van fb! Mijn hemeltje! Wat ben ik verliefd! Verliefd op mijn zoon! Het gevoel van hem in mijn armen. Zijn lach wat alle regen doet verdwijnen en ook alle negatieve gedachten erbij! Hoe kan iemand zo in de zevende bemele van zijn of haar kind zijn ???

Mijn middelbare school gevoel is weer helemaal terug! Daar sta je dan als moeder van een kind wat 6/5 maand is en helemaal in de ban ervan! Maar 1 ding is zeker! Die jongen op de middelbare school die kan niet aan dit gevoel tippen , hoe knap hoe leuk en onwijs ik weg van hem was! Dit gevoel voor mijn kind is trotsheid houden van! En zeker die ene knuffel en die lach. Ik ben trots op mijn gevoel en vind het toch wel melig om mijn zo te voelen. Mensen mogen mij voor gek verklaren. Mijn. Moeder lacht me uit! just me and my boy!

Take it. Or leave it!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je