Snap
  • Mama
  • post

Vlinders in mijn buik!

Heb je dat wel eens? Zodra je ergens bent en je heb je kleine niet bij je? Dat gevoel!

Zoals iedereen ben ik vaak weg , aan het werk en moet die kleine naar de oppas brengen.

Helaas maar waar. Liefst blijf ik hele dagen thuis om te zien wat hij allemaal doet en hoe snel hij ontwikkeld. Maar zodra ik ergens ben, en over hem moet praten, voel ik me net een verliefde puber die net die ene knappe jongen niet uit Mijn kop krijg. Waar ik overal zijn naam op schrijf. Op schriften, berichtjes, in een status van fb! Mijn hemeltje! Wat ben ik verliefd! Verliefd op mijn zoon! Het gevoel van hem in mijn armen. Zijn lach wat alle regen doet verdwijnen en ook alle negatieve gedachten erbij! Hoe kan iemand zo in de zevende bemele van zijn of haar kind zijn ???

Mijn middelbare school gevoel is weer helemaal terug! Daar sta je dan als moeder van een kind wat 6/5 maand is en helemaal in de ban ervan! Maar 1 ding is zeker! Die jongen op de middelbare school die kan niet aan dit gevoel tippen , hoe knap hoe leuk en onwijs ik weg van hem was! Dit gevoel voor mijn kind is trotsheid houden van! En zeker die ene knuffel en die lach. Ik ben trots op mijn gevoel en vind het toch wel melig om mijn zo te voelen. Mensen mogen mij voor gek verklaren. Mijn. Moeder lacht me uit! just me and my boy!

Take it. Or leave it!

10 jaar geleden

Je haalt de woorden uit mijn mond.. mijn kleintje is nog maar 2 weken, en ik herken de woorden die jij hier schrijft. ik kan het niet beter verwoorden :)

10 jaar geleden

haha, zeker herkenbaar!

10 jaar geleden

Ik ken het wel, maar niet zo sterk als wat jij nu beschrijft. Wat ik wel ken (en daar moest ik meteen aan denken toen ik jouw openingszin las: "Zodra je ergens ben en je hebt je kleine niet bij je") is dat ik soms ergens was zonder mijn kinderen en dat ik dan een enorme adrenalinestoot kon krijgen met de gedachte "waar zijn ze!" Dat duurde dan maar een halve seconde hoor, want dan wist ik het wel weer, maar die halve seconde was elke keer weer heel erg!

10 jaar geleden

En dat is een onderdeel van goed mama-schap! Een hele nieuwe wereld van houden-van is opengegaan zo bizar, wie had ooit gedacht dat je zoveel kon houden van een mens! Je kind komt op nr 1 (en hoewel vriendlief daar erg bij in de buurt komt als er gekozen moet worden verliest ie de strijd :P )