{{ message.message }}
{{ button.text }}

C&A vlaggetjes weken!

Daarnaast wil C&A zijn klanten verrassen met bijzondere collecties, campagnes, zoals bijvoorbeeld de C&A Vlaggetjes weken!

Afbeelding blog 'C&A vlaggetjes weken!'
Vanaf morgen start C&A vlaggetjes weken met zeer hoge kortingen en mooie aanbiedingen! Als kick off is er vanaf 17u VIP shoppingavond voor iedereen waarbij je 25% korting krijgt op je bestelling. Neem nu alvast een kijkje en koop vanavond heel voordelig uw kleding tijdens de feestelijke VIP-avond van C&A. Hier is geen kortingscode voor nodig maar wordt automatisch verrekend en dus van toepassing op álle bestellingen. C&A is een zeer bekende keten van modezaken met ruim 139 winkels in Nederland en een aantrekkelijke webwinkel. Als marktleider in hun branche biedt C&A actuele kwaliteitsmode voor iedereen voor erg aantrekkelijke prijzen. Daarbij wil C&A zijn klanten altijd graag verrassen met verschillende collecties, campagnes, zoals bijvoorbeeld de C&A Vlaggetjes weken! C&A houdt regelmatig diverse campagnes, waarin altijd veel voordeel voor jou als klant valt te behalen. De C&A vlaggetjes weken actie is één van de bekendste en leukste acties van C&A met kortingen die kunnen oplopen tot 50%! Tijdens de actie ontvang je korting op onder andere diverse damesmode, babymode, kinderkleding, herenmode en tienerkleding. Bezoek NU de Vlaggetjes Weken 2012 online in de webwinkel van C&A.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je