{{ message.message }}
{{ button.text }}

vitamine zee

Ik ga op vakantie en neem mee..

Afbeelding blog 'vitamine zee'

Eind deze maand is het weer zover, Zoë en ik gaan samen naar Spanje. Weer? Ja dit is namelijk al de 3e x dat ik met haar op vakantie ga zonder haar vader. Net als toen Zoë 9 maanden oud was ga ik gezellig met mijn ouders mee dit keer niet naar Benidorm maar naar Salou. Salou ken ik ondertussen op mijn duimpje want als klein meisje kwam ik hier altijd in de zomervakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk dus ben ik alvast begonnen.

Ieder jaar weer hetzelfde liedje.. Ik bekijk onze kledingkasten. Voor Zoë ligt er uiteraard meer dan genoeg in de kast, maar voor mijzelf is het maar een grote karige bende. Dat betekend shoppen en dit doe ik altijd met mijn moeder. Op de een of andere manier vind ik mijzelf geen stuiver waard, waar ik voor Zoë zonder na te denken een trui van 100,- kan kopen vind ik 25,- al teveel voor mijzelf, herkenbaar? 

Na mijn shop ronde ga ik naar de Etos waar ik ''nog even snel'' deo, tandenborstels, tandpasta, toetendoekjes, zetpillen, zonnebrand, aftersun, bodymilk, nouja wat niet eigenlijk koop. Op deze manier loopt het al aardig in de papieren.

Vervolgens bedenk ik mij dat ik ook nog maar wat cadeautjes moet kopen voor Zoë om haar tijdens de vlucht en op vakantie te vermaken. Kleurtjes, kleurboeken, Jellycat knuffel (want ja daar is ze zo gek op), een handtasje voor haar centjes, swim essentials, een yoyo (oké die was voor mijzelf) en ga zo maar door.. 

Ondertussen komt er al een hele vakantie bij qua kosten.. Gaan jullie deze zomer op vakantie? En herkennen jullie deze fijne struggles? Zo niet laat me dan ook vooral weten hoe je dat doet ;). 

Liefs, Maxim

Afbeelding blog 'vitamine zee'

Just the two of us in Benidorm 2017

Afbeelding blog 'vitamine zee'

Just the two of us in Mallorca 2018

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je