{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vervolg; Depressie ? Nee toch iets anders!

De arts belde de volgende dag al! Wat ? Zijn de bloeduitslagen niet goed?

Afbeelding blog 'Vervolg; Depressie ? Nee toch iets anders! '

De dag na het bloedprikken was ik heerlijk bezig met me eigen dingetjes. De kleine lag lekker te slapen, even een momentje voor mezelf.. Daar ging de telefoon, goedemiddag met de huisarts.... Je bloed is gecontroleerd en de waarde van de schildklier is helemaal niet goed! Schildklier ? Wat? Gelijk is er een afspraak ingepland met de internist in het ziekenhuis. 

Daar kreeg ik te horen dat alle symptomen die ik had uitwezen op me schildklier. Na een hoop onderzoek bleek me schildklier ook een verdikking te hebben. Ze vond het verstandig om een scan te maken, ik was zo bang! Ik heb toch geen enge ziektes ? Ik ben gewoon bevallen van een kerngezond zoontje en nu dit?! 

De scan was behoorlijk spannend, maar bleek nog enigszins mee te vallen, me schildklier was ontstoken na aanleiding van de zwangerschap. Dit noemen ze een te snel werkende schildklier! 

Het zou na enkele maanden vanzelf overgaan, dus medicijnen was niet nodig. Drie maanden later moest ik weer op controle, alleen in die tussen tijd voelde ik me zo slecht. Misselijk, spugen etc. Ik ging bloedprikken bij de huisarts en ja hoor een dag later werd ik weer gebeld!! De waardes zijn zo slecht dat je direct weer naar de internist moet! Zo gezegd zo gedaan, per direct aan de medicijnen! 

Nu ben ik nog steeds bezig met het herstel, en zit ik nog in de ziektewet. Een schildklier word vaak onderschat, en er word vaak gedacht aan een depressie!

Gelukkig was ik blij dat het geen depressie was! ..... Nu kan ik het een naam geven en verder herstellen.. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je