{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verstrooide moeder.

Mijn hoofd is vol! Vorige week weinig geslapen, dus slaap gebrek.. veel verschillende dingen aan mijn hoofd.. Ik ben verstrooid!

Afbeelding blog 'Verstrooide moeder.  '

Gisteravond bracht ik de kleine man naar bed. Tandjes poetsen, verhaaltje lezen, nachtkusje en weg was mama. Naar beneden, nog even helpen met opruimen en de spullen klaarzetten voor de volgende ochtend. Daarna nog even aan het werk, want ook dat moet gebeuren. 
Toen mijn vriend 's avonds even naar boven ging om wat te pakken, zag hij tot zijn verbazing dat het licht nog aan was in kleine man's kamer. Kleine vriend moest dus in slaap vallen met de lamp vol aan en dat zo ongeveer twee uur lang.

Mama, waar was je met je gedachten? 

Daarvoor liet ik al de hele tijd alles uit mijn handen vallen, gooide het om. Ik zette de hagelslag in de koelkast en vleeswaren het keukenkastje.

Keukenprinses, waar was je met je gedachten?

Onze ochtendstart ging ook niet helemaal zo als het moest. Ik ben de sokken vergeten. Eerst die van mijzelf, dus weer naar boven. En vervolgens had Uk al een schoen aan, toen ik er achter kwam dat hij helemaal geen sokken aan had.

Mama, waar waren je gedachten nou weer?

Vanmorgen op het werk deed ik alles door elkaar. Het systeem was traag, waardoor ik bezig was met 3 mailtjes tegelijkertijd te verwerken, wat dus gewoon even niet werkt. Daardoor heb ik gewoon 45 minuten gedaan om 3 mailtjes te verwerken. Dit is natuurlijk gedeeltelijk verwijtbaar aan het systeem. Maar..

Werkende vrouw, gaat het allemaal wel lekker?

Tijdens het schrijven van deze blog begin ik wel 5 keer op nieuw en moet ik vaak woorden weg halen, want ik schrijf schoenen waar ik sokken wil schrijven en begin opeens overal te twijfelen over de d-t-dt. 

Blogster, waar ben je met je gedachten?

Ik ben bij zo veel verschillende dingen tegelijk met mijn hoofd, maar nergens helemaal.
Het werk.
Het huis waarin we nu wonen.
Het huis wat we misschien willen kopen. 
De was die zich opstapelt.
De yoga groep die ik wil beginnen.
Kleine man die zo lekker aan het stappen is en elke dag beter daarin wordt, dat mist mama toch maar even allemaal.
Vriendlief die weer een paar dagen weg moet naar het buitenland.
Blog wat ik wilde schrijven, maar niet van mijn vingers kreeg (dus dan maar deze!)
Zo kan ik eigenlijk nog wel even door gaan. 

Zo, nu ga ik eerst even 10 minuten wandelen en daarna alles opschrijven wat er vandaag nog moet gebeuren, al moet ik zeggen dat deze blog mijn hoofd al een beetje adem geeft. Nu nog alles ordenen. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je