{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verrassing, Zwanger!

Net afgestudeerd, net een baan en nu?

Afbeelding blog 'Verrassing, Zwanger!' Achtergrond blur afbeelding

Net 21, net afgestudeerd, net een baan, en een onwijs leuke vriend. Spontaan uit eten, even een nachtje weg, weekendje naar Parijs, lekker sporten, winkelen met mijn moeder of vriendinnen trip naar New York. Een greep uit mijn zorgeloze leven. 

In de zomer van 2017 bleek dat toch allemaal anders te gaan lopen. Heel erg gewenst maar totaal niet gepland kwam ik erachter dat ik zwanger was. Meteen wist ik, dit kindje komt er en wij gaan dit kindje alle liefde geven die we hebben. Ik ben zeker met regelmaat angstig geweest over hoe mijn leven zou gaan veranderen. Kan ik het allemaal wel, kunnen we het samen wel? Hoe gaan mijn vrienden en familie hier op reageren? Lang heb ik mij zorgen gemaakt over dingen waarvan ik me nu afvraag waar heb ik me ooit druk over gemaakt?

Inmiddels is Lexie alweer een jaar oud en is ze niet meer weg te denken uit ons leven. Het is, heel cliché, het meest lieve, leuke, mooie meisje dat wij ons maar kunnen wensen. Van een kleine baby (prematuur), tot eigenwijze dreumes. In dit afgelopen jaar heb ik al zoveel van haar geleerd. En zij van ons.

En ons leven nu? Tussen de poepbroeken, vieze baby was en huilbuien door ga ik nog steeds graag op pad, uiteten en op reis. Met een dreumes is dit alleen iets meer plannen en regelen. In het begin heb ik hier zeker een weg in moeten vinden, maar inmiddels weet ik precies hoe ik alles voor ons allemaal zo makkelijk en gezellig mogelijk kan maken.  

Ik lees al een hele tijd blogs van verschillende bloggers, waarin ik het heel fijn vind om te zien hoe andere mama's het allemaal doen en hun ervaringen delen. Nu deel ik ook graag mijn ervaringen als jonge, ambitieuze en reislustige mama! 

En wie weet tot ziens!


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je