{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verrassende vakantie!

Eindelijk was het zover, oudjaarsdag! We gaan op vakantie, wat ik dan nog niet weet is dat er een verrassing op stapel staat!

Afbeelding blog 'Verrassende vakantie! '

Een tijdje geleden hebben we al geboekt. Eigenlijk gingen we ieder jaar met oud en nieuw een weekje weg. De laatste jaren was het hier echter niet meer van gekomen. Dit jaar zouden we weer gaan. Dit was even lastig met vrij krijgen maar het is gelukt. Heerlijk een dikke week met zijn drietjes op pad. 

Maar eerst inpakken, mijn hemel wat moet er veel mee als je een baby meeneemt en zelf ook een bedje mee wil en dergelijke. Vooraf weer een goed lijstje maken en inpakken maar. Vooraf nog de nodige wasjes draaien zodat dit ook een beetje uitkomt, strijken en alles in tassen. 

Oudjaarsdag, de baby heeft besloten dat papa en mama een beetje mogen uitslapen en pas rond 8.30-9.00 uur wordt het echt tijd om uit bed te gaan ( in de nacht moeten we nog wel regelmatig even naar meneer toe maar ook dat wordt steeds minder). Het plan was om rond 10.30 uur te vertrekken zodat onze man lekker in de auto kan slapen en vooraf nog kan spelen, hij moet natuurlijk wel even bewegen. Dit plan is al snel aangepast en we vertrekken een half uurtje later, geen idee hebbende dat dit de planning van iemand anders in de war schopt (oeps..). 

Alles past in de auto en om 11.00 uur vertrekken we. Onderweg nog even appen met mijn ouders. Meneer besluit het eerste uur niet te slapen maar valt dan toch lekker in slaap. De reis verloopt voorspoedig en we komen steeds dichterbij. 

We komen aan en checken in, we krijgen de sleutels, een pakketje en nog een cadeautje (de mevrouw vraagt nog leuk he? Ja tuurlijk leuk) wij in de veronderstelling dat iedereen dit krijgt. Wel bijzonder dat het helemaal ingepakt zit en het voelt zacht. We zoeken naar een parkeerplek en denken dat zal vast iets voor onze kleine man zijn. Wat leuk. Straks uitpakken of toch nu al. Ik ben erg nieuwsgierig dus we besluiten nu. 

Wat blijkt, een knalroze trui met opschrift en direct valt het woord zus me op. Huhhh,wat is dit, en direct weet ik het mijn zusje is hier! Maar waar, ik pak de telefoon en ik bel. Er wordt snel opgenomen, ze doet natuurlijk alsof ze van niets weet en terwijl we praten stap ik uit en hoor ik haar. Ja hoor, daar is ze! De tweede keer dat ze me op zo'n manier verrast. De vorige keer had ik het echter snel in de gaten door tape die ze gebruikt had om een bericht achter te laten (daarmee had ze daarvoor ook een cadeautje ingepakt). Een super verrassing, de honden en partner mogen nu ook ter voorschijn komen. Wat blijkt ze blijven ook  de hele week en toevallig liggen onze huisjes ook nog bij elkaar in de buurt!

Wat een gek en onwerkelijk gevoel, wat gezellig die gaan we van de week nog wel vaker zien en we maken direct afspraken om vanavond samen oud en nieuw te vieren! Super gezellig!

Nu bleek alleen dat doordat wij wat later vertrokken zij hebben staan de wachten al schuilend in een auto op de hoogte gehouden door mijn moeder. hahaha ja de planning met een baby verloopt nog weleens iets anders dan verwacht.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je