{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vermist, mijn energie.

iemand mijn energie gevonden?? Kwijt geraakt ergens tussen het opstaan en zwemles.

Afbeelding blog 'Vermist, mijn energie.'

Hoe moe kun je ineens zijn? Je staat op en alles is nog top en dan...na dat uurtje zwemles met een hoop frustratie is het weg, gewoon weg. Dood moe ben ik. Komt het door het vreselijk hete zwembad (hallooooo waar is de airco, we betalen toch genoeg) of door het gezeur van de kinderen wie er voorin mag (ook zo iets, WAAROM wil je perse voorin) of het gezeur van mijn jongste telg "mama ik heb hongerrrrrrrrr". Komt het door het boodschappen doen; ik wil de scanner, ik wil het karretje, ik wil cola, ik wil niet sla etc etc. Komt het door de rotzooi in huis; dacht toch echt dat ik gisteren had opgeruimd, zal ik wel gedroomd hebben. Komt het door die overvolle garage die ik zo graag wil transformeren tot hobby ruimte maar ik weet niet waar ik moet beginnen. Nog twee dagen vrij en nog veel te doen, dat zal het wel zijn,  te veel aan mijn hoofd. Iemand tips???? Of mijn energie gevonden??

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je