{{ message.message }}
{{ button.text }}

verliefd op je kind?!?!

Verliefd zijn op je eigen kind... Geen fabel maar feit! Mijn ervaring/gevoel.

Afbeelding blog 'verliefd op je kind?!?!'

Voor ik zwanger was kon ik mij niet voorstellen wat mensen bedoelde wanneer zij zeiden, verliefd te zijn op hun kind(eren). Het leek mij niet meer dan logisch dat je van je kind houd, anders neem je ze toch niet?!?! 

Inmiddels ben ik nu een week en 2 dagen zelf moeder van een prachtige zoon (al zeg ik het zelf hihih). Ook ik moet nu bekennen dat het verdomd moeilijk is, om niet de hele dag naar hem te staren! 

Dit is mijn kind, mijn zoon en mijn trots! Na de bevalling was het eerste wat ik zei, toen ik hem op mij kreeg: "Wat ben jij mooi! Het interesseert mij niet wat anderen zeggen maar, voor mij ben jij mooi en bijzonder!"

Ik kan het vaak nog niet helemaal beseffen dat hij in mijn buik gezeten heeft, dat ik hem 39 weken heb voelen bewegen in mij, toen al helemaal verliefd en niet eens wetende hoe hij eruit zou zien.

Nu is hij er eenmaal en kan ik mijn ogen maar niet van hem af houden!  

Liefde op het eerste gezicht gebeurde wat mij betreft alleen maar in sprookjes maar, dit is mijn sprookje en mijn droom die uitgekomen is!

Ik ben verliefd, verliefd op een bijzonder jongetje een jongetje dat later een bijzondere man wordt. En dat jongetje is mijn kind, mijn zoon, mijn Roïl! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je