{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verkopen via Marktplaats

Afbeelding blog 'Verkopen via Marktplaats'
Ik ben even nieuwsgierig: Wie koopt of verkoopt wel eens iets via Marktplaats (mp) Ik ben de afgelopen dagen weer begonnen met wat dingen aan te bieden via mp en ik blijf het een ellende vinden. Als je wat wil kopen wil de verkopende partij altijd de hoofdprijs hebben en als je wat wil verkopen dan kan je niemand vinden die er een redelijke prijs voor wil betalen... Begrijp me niet verkeerd hoor, ik ben best bereid om te betalen voor iets wat er nog als nieuw uitziet of het echt waard is maar kom op! Een prijs betalen voor een gebruikt shirtje wat in de uitverkoop nog goedkoper was? Dat is toch raar? Ik snap dat mensen heel graag wat geld willen verdienen aan de spullen die ze nog hebben rond liggen, en het ruimt lekker op, maar sinds wanneer is alles zelfs 2de hands zo gruwelijk duur geworden? Ook als je bij een 2de handswinkel binnen stapt zijn de prijzen verschrikkelijk hoog en als je dan weet dat de persoon die het gebracht heeft er slechts 30% van krijgt en de rest is voor de winkel dan koop je het toch niet eens? Dus nu wil ik wel eens weten wat wil je maximaal betalen aan de volgende dingen als ze 2de hands zijn:
  • spijkerbroekje
  • T-shirt
  • jurkje
  • rokje
  • legging
  • sokken
  • romper
  • schoenen
Wat zou je nou nooit 2de hands kopen? En zou je geld overmaken naar een onbekende? Ik hoop natuurlijk snel van mijn spullen af te zijn en er een leuke prijs voor te krijgen ;-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je