{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vergeet je niet iets?

Verzorgen en voor jezelf blijven zorgen...

Afbeelding blog 'Vergeet je niet iets?' Achtergrond blur afbeelding

Goedemorgen, de eerste weken vergat ik echt een beetje voor mijzelf te zorgen. Vergeten te ontbijten of er moeilijk de tijd voor kunnen vinden. Heel eerlijk dacht ik voordat Lily er was...hoezo geen tijd, zoveel doet een baby niet. Inmiddels ben ik er wel achter dat ze je flink bezig kunnen houden. Iedere ochtend zorg ik er voor dat ik een lekker en gezond ontbijtje maak. Wanneer ik het op heb varieert alleen nogal. Soms kan ik in alle rust eten en soms staat het er al ruim 2 uur. O ja, tijdens mijn zwangerschap dronk ik bijna geen koffie meer en had ik er op een gegeven moment ook geen behoefte aan. Nu mag de koffie 's morgens niet meer ontbreken (hallo, slaapgebrek)...en veel water, want iedereen weet het: Stay hydrated! Lily ligt te slapen, dus ik ga ontbijten!

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je