{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verdriet achter misbruik

Het schuldgevoel van een moeder

Afbeelding blog 'Verdriet achter misbruik' Achtergrond blur afbeelding

Mijn eerste blog op mamaplaats.

Lang getwijfeld of dat ik mijn verhaal wel of niet moet delen. Nu na 5 jaar ben ik er klaar voor om het te doen. Wel onder andere pseudoniem want vandaag de dag ben ik enkel alleen nog maar bezig om mijn kind te beschermen.

Ga ik het opschrijven? Ja, Ik ga het doen. Mijn kind is misbruikt op het kinderdagverblijf. Het is 5 jaar geleden gebeurd toen hij 3 jaar was. Tranen stromen over mijn wangen, Ik voel de pijn in mijn hart, de brok in mijn keel, mijn buik voelt aan als een harde klomp. Het verdriet, schuldgevoel, woede hopeloosheid en pijn blijft mij overvallen ook al zijn we 5 jaar verder. Ik heb nog steeds woede in mij. De dader loopt nog rond. We weten niet wie het is. Het schuldgevoel blijft knagen, Ik heb gefaald in mijn taak als moeder om hem te beschermen. De woede blijft omdat ik vind dat er te weinig gedaan is om te achterhalen wie het is. Een kind van 3 mag volgens de wet niet overhoord worden. Het is goed dat er wetten zijn om een kind te beschermen. In dit geval heeft het ons belemmerd omdat er te weinig aanwijzingen waren om actie te ondernemen. In mijn volgende blog die volgt zal ik mijn verhaal delen vanaf het begin. Want een ding weet ik zeker mijn kind heeft niets verzonnen of gelogen. Daar zijn de instanties het over eens. Een kind van 3 kan dit niet verzonnen hebben.Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je