Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Verbouwing bijna klaar

We waren echt toe aan een vernieuwing van onze woonkamer. En bijna alles is nu klaar

We waren echt toe aan een vernieuwing van onze woonkamer. De badkamer en keuken hebben we al eerder onder handen genomen, dus was nu de woonkamer aan de beurt. Dit betekende alles overnieuw witten. Dit hebben we laten doen in een weekend dat wij met de kids weg waren. Mijn schoonzus vind witten namelijk helemaal niet erg en wij beide wel.

Meteen daarna nieuw laminaat erin. Een tintje lichter zodat onze woonkamer nog groter lijkt. Eettafel en stoelen hebben we gekocht net nadat ons klein ventje geboren was (dit hadden we van te voren nooit aangeschaft). Nieuwe bank gekocht, een hoekbank (optimaal benut van de ruimte).

Onze grote tv kast met allemaal vakken rondom de tv weggedaan en daarvoor in plaats een dressoir kast. Dit geeft meteen meer rust. 

Wat er nu nog moet gebeuren: vandaag een dichte kast besteld (van dezelfde serie als de dressoir kast), alleen komt die pas in oktober. De linten moeten nog gelegd worden en er komt nog een ombouw van steigerhout bij onze (lelijke) radiatoren.

Al met al ben ik nu al blij met de veranderingen die we doorgevoerd hebben. En in oktober kan ik dan ook alle spullen die nu op de slaapkamer opgeslagen zijn uitzoeken en in de nieuwe kast opbergen. Dan kan ik de slaapkamer ook weer eens goed opruimen.

9 jaar geleden

Fijn als het weer achter de rug is he! Enne... handig zo'n schoonzus ;-)

9 jaar geleden

Leuk is dat, he! Geniet er van!