{{ message.message }}
{{ button.text }}

verbouwen, werken en een dreumes

Ik heb er allemaal zelf voor gekozen, maar ik ben moe. Verbouwen, werken en een dreumes...

Afbeelding blog 'verbouwen, werken en een dreumes'

Sinds mei zijn we al aan het verbouwen. In deze tijd verkoop je het lastig en moesten we er veel op inleveren . Dus kozen we om het te verbouwen. De zolder ging woonruimte worden: vloer verstevigen, elektriciteit erin, cv leidingen, riolering , muurtjes en een dakkapel. Een grote klus waarbij mijn man een hoop zelf doet. 

Toen het ging beginnen, moesten we ons huis uit. Geen probleem. We hebben 6 weken ergens anders gewoond. Daarna werd het kamperen in eigen  woning.

Naast de verbouwing werk ik nog 4 dagen en hebben wij een heerlijk ventje van anderhalf. Gelukkig had ik zes weken vrij en gingen we op vakantie. Dat scheelt. Even eruit. Even iets anders.

Het is nu september. De dakkapel is eindelijk geleverd. Helaas liep dat vertraging op door fouten bij de leverancier en de gemeente. De stucadoor is geweest en de tegelzetter komt aankomende week. En dan is het einde in zicht.....

Na mijn werk eet ik, speel met mijn ventje, leg hem op bed en fa boven verven. Geen moment voor mezelf. Mag ik zeggen dat ik moe ben? Daarbij komt ook dat ons mannetje tandjes krijgt en niet lekker slaapt.

Ik ben moe.... maar het einde is gelukkig in zocht en dankzij familie en vrienden komt het helemaal goed. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je