Snap
  • Mama

verbouwen, werken en een dreumes

Ik heb er allemaal zelf voor gekozen, maar ik ben moe. Verbouwen, werken en een dreumes...

Sinds mei zijn we al aan het verbouwen. In deze tijd verkoop je het lastig en moesten we er veel op inleveren . Dus kozen we om het te verbouwen. De zolder ging woonruimte worden: vloer verstevigen, elektriciteit erin, cv leidingen, riolering , muurtjes en een dakkapel. Een grote klus waarbij mijn man een hoop zelf doet. 

Toen het ging beginnen, moesten we ons huis uit. Geen probleem. We hebben 6 weken ergens anders gewoond. Daarna werd het kamperen in eigen  woning.

Naast de verbouwing werk ik nog 4 dagen en hebben wij een heerlijk ventje van anderhalf. Gelukkig had ik zes weken vrij en gingen we op vakantie. Dat scheelt. Even eruit. Even iets anders.

Het is nu september. De dakkapel is eindelijk geleverd. Helaas liep dat vertraging op door fouten bij de leverancier en de gemeente. De stucadoor is geweest en de tegelzetter komt aankomende week. En dan is het einde in zicht.....

Na mijn werk eet ik, speel met mijn ventje, leg hem op bed en fa boven verven. Geen moment voor mezelf. Mag ik zeggen dat ik moe ben? Daarbij komt ook dat ons mannetje tandjes krijgt en niet lekker slaapt.

Ik ben moe.... maar het einde is gelukkig in zocht en dankzij familie en vrienden komt het helemaal goed. 

8 jaar geleden

Ik zag de kop van jouw blog en dacht "ik had hetzelfde kunnen schrijven" Hier net deel 1 van de verbouwing afgerond, volledig nieuwe keuken met alles erop en eraan door mijn man zelf gemaakt. Nadeel is hij accepteert geen hulp van familie of vrienden dus we hebben alles alleen gedaan met een meisje van 1,5 jaar die enorm nieuwsgierig is. Volgende project is de entree en vaste trap naar de 1ste verdieping en de woonkamer moet 20cm de lucht in en overal moet de vloerverwarming worden gelegd...inmiddels ben ik de 5uurtjes slapen gewend (lees: heb geen keuze) en werk ook 32 uur....overleven is het soms SUCCES i know how you feel

8 jaar geleden

Is het al bijna af? Sterkte ermee en hou vol! dadelijk kan je genieten van een lekker huisje. Je kan het!

8 jaar geleden

Ja.... en dan heb ik mijn bad! Nog even door bikkelen en dan.... Ga ik genieten

8 jaar geleden

Nog eventjes. ... Bedankt voor je lieve reactie :-)