{{ message.message }}
{{ button.text }}

verbetering begint bij jezelf

met naderen van het einde van het jaar komt ook de tijd van terug blikken en vooruit kijken. Ik ga voor 365 goede daden in 2015

Afbeelding blog 'verbetering begint bij jezelf ' Achtergrond blur afbeelding

over het algemeen genomen was 2014 een fijn jaar. flinke bezuinigingen door gevoerd omdat het moest maar achteraf gezien heeft het ons meer opgeleverd dan alleen minder uitgaves.  ik heb ik prachtige groente tuin, heb ontzettend veel leren bakken, en we eten een stuk gezonder. Mijn huis is opgeruimder en mijn conditie beter. Maar allerbelangrijkste ik voel mij beter. Door te denken in oplossingen en mogelijkheden en het hef in eigen handen te nemen in plaats van lam geslagen op de bank te zitten.  We hebben zelfs meer dan de helft minder dan 2 jaar terug maar ik voel mij zo veel rijker. Ik kan nu meer met 2 euro dan ik vorig jaar met 10 euro voor elkaar kreeg.

terwijl ik dit allemaal overdenk besef ik dat ik het gehele jaar erg gericht ben geweest op mijn gezin en verbeteringen op persoonlijk vlak in mijn eigen kringetje.

Vanuit deze gedachte dus ook mijn vooruit blik. Mijn voornemen voor 2015 wordt iedere dag een goede daad verrichten. Groot, klein maakt niets uit. zolang het maar niet uit eigen belang is en spontaan gebeurt. Iemand helpen oversteken of boodschappen tillen. Gewoon dat wat voor handen komt, spontaan en zonder twijfel een handje helpen. Ik ben er van overtuigd dat dit moeiteloos gaat. 365 geluksmomentjes creëren want wat is er nu fijner dan iemand anders zijn dag iets mooier te maken. Ik vind het een uitdaging en alleen al de gedacht eraan maakt mij blij en enthousiast. Ik verheug mij alvast op 2015  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je