{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verbazing!

op broeken jacht, tegenwoordig maat S Vroeger 80 kilo zwaarder. nu maat 52 standaard in rekken tussen de kleine maatjes.

Afbeelding blog 'Verbazing!' Achtergrond blur afbeelding

Vandaag weer eens op broeken jacht gemoeten,  denk de Bristol daar slaag je vast, hup naar binnen met de kids in de duo wagen.  je ziet een leuke broek kijkt naar de maten en je vist er zo maat 52 uit! was wel ff een flash back al was 3 jaar terug nog niet zo, vond ik nooit en moest je al naar een ''speciale winkel'' of iets, nu standaard in de rekken. was ik toch wel even verbaasd over.   erna maar eens naar de vd (vergelijk altijd )  loop naar binnen en zie gelijk dezelfde broek in uitverkoop, alleen kleine maatjes, s en een zeer enkele m die duidelijk kleiner uitviel, knalrood en een lichtere variant is het geworden na enige twijfel of s wel zou passen ( maat nog niet helemaal gewend met shoppen) eenmaal thuis paste ze met gemak.  toch verbaas ik me nog steeds dat maat 52 en zelfs nog groter in de winkel hing al ben ik 3 jaar niet heel veel gaan shoppen omdat ik steeds voor de kids terug kwam i.p.v. mezelf.  maar toch word nl dan zo flinker dat het daarom veel te zien nu is in de winkel? gelukkig ben ik het niet meer nodig. ( ps. wil de flinkere vrouwen uiteraard niet beledigen of zoiets met deze blog uiteraard)  was gewoon echt verbaasd

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je