{{ message.message }}
{{ button.text }}

Venetië met onze twee meisjes, heel erg gaaf!

Rondreis door Europa

Afbeelding blog 'Venetië met onze twee meisjes, heel erg gaaf!' Achtergrond blur afbeelding

Venetië, wie had gedacht dat we daar deze reis terecht zouden komen! Maar dat maakt het misschien wel zo leuk!

Vanaf onze vorige camping vertrokken we vlot. We worden steeds beter in het in- en uitpakken en deze keer zorgde ik dat ik iets beter onthield waar ik alles in stopte. De vorige keer was ik van alles kwijt ?.

Ons vertrek was een recordtijd maar bleek toch niet helemaal perfect. Bij het tanken kwamen we erachter dat de portemonnee van Johan nog in de tas van de buggy zat en die lag op de vouwagen. Mijn portemonnee had geen losgeld en dat hadden we toch echt nodig voor de tolweg. Even pinnen maar dachten we. Niet dus, want hij deed het niet, iets met een storing. Uiteindelijk de kap van de vouwwagen maar opengegooid en gelukkig hadden we Johans portemonnee snel. Toen waren we alsnog op weg!

Lekker op tijd kwamen we in Venetië aan en opnieuw op de bonnefooi was de eerste camping raak! We kozen bewust om de drukke strip met campings aan zee te vermijden en er één op een rustigere plek te nemen. Een fijne kleine camping met speeltuin, zwembad en een badmuts verplichting. Dit levert vooral hele charmante foto's op ?. Enige nadeel is de vele muggen. Zelfs Hanne zit van top tot teen onder ?.

Ons bezoekje aan Venetië was top! Met de bus erheen en het is verbazingwekkend hoe galant de mensen in de bus hier zijn, ze staan bij bosjes op voor moeders of vaders met een baby bij zich. Toen wandelend door alle smalle straatjes en met de rondvaartbootjes verder. Een gondel hebben we niet gepakt, want dat is toch wel erg prijzig. We hebben veel mooie gebouwen gezien (en ook heel veel mensen haha). Trouwens, Noa is ook een bezienswaardigheid gebleken, tijdens één van onze eerdere wandelingen wilde de Chinezen met haar op de foto ?. Wat we (of ik dan) ook hebben mogen ervaren is om midden op het Piazza San Marco een lekkere klodder vogelpoep in het haar te krijgen ?.

Hoe lang we hier verder nog blijven en wat onze volgende bestemming wordt weten we nog niet precies, dat bekijken we nog even. Voor zover we nu weten willen we in ieder geval ergens aan zee gaan/blijven zitten.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je