{{ message.message }}
{{ button.text }}

Veel te lang op de laptop!

Ik weet niet hoeveel tijd jullie op je computer/laptop besteden, maar ik voel me soms wel eens schuldig over de uren die ik eigenlijk best anders had kunnen besteden.....

Afbeelding blog 'Veel te lang op de laptop!'

Elke ochtend en elke avond ben ik een paar uur kwijt aan internetten. Daarnaast kijk ik gedurende de dag ook regelmatig even 5 minuten....

Ik controleer mijn mail meerdere keren per dag. Mijn bankrekening, weerbericht, vacatures, studiemail en marktplaats 1 keer per dag. En dan heb je natuurlijk nog facebook. Ik ben momenteel nogal verslaafd aan een spelletje: Farmville 2! Ik denk dat ik daar per dag wel 3 á 4 uur aan kwijt ben! En dan ben ik nu ook weer helemaal into mamaplaats. En dan heb ik het nog niet over even iets opzoeken(maps, wiki, etc) en shoppen in webshops!

Ik vind het vaak lastig om de balans te vinden. Ik zou eigenlijk best weer meer in huis willen doen, er zijn altijd nog van die extra klusjes die geen haast hebben. En op zich kan ik héél wat meer tijd steken in mijn studie. Maar..... De laptop roept me en nog even dit en als ik dat af heb en hier nog naar gekeken....

Ook op tijd naar bed is soms een probleem door het internetten. De wekken gaat bij mij om 6.30 uur. En eigenlijk zou ik voor 23 uur moeten gaan slapen. Maar dat haal ik maar zelden. Dus met kleine oogjes opstaan en de rest van de dag een beetje moe. Moe...? Dan mag ik toch wel even gaan zitten.... achter de laptop ;p

Hoeveel tijd besteden jullie op internet? En ervaar je dat als ok of zou je eigenlijk wat moeten/willen minderen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je