{{ message.message }}
{{ button.text }}

veel missen omdat je naar school gaat

Wat je allemaal mist als je nog naar school gaat. Wat er allemaal in je hoofd speelt.

Afbeelding blog 'veel missen omdat je naar school gaat'

hey iedereen ik ben mama van timothy.en zoals je al hebt kunnen lezen ga ik nog naar school.  Ik zelf ben 25 dus ni echt jong .ik zit nu in mijn laatse jaar verpleegkunde. 

Tijdens mijn 2de jaar ben ik zwanger geraakt .Eigenlijk totaal ni geplant maar absoluut geen ongelukje of niet gewilt.  Voor dit mannetje wil ik nu echt slagen en een goede deeltijdse job vinden.

Maar wat is nu zo lastig.  Ik ben heel graag bij mijn zoontje en zou het liefst heel de dag bij hem zijn wat logisch is als moeder denk ik .maar moet hem jammer genoeg de hele dag missen om op de schoolbanken of stage te zitten. Maar alle daar kunnen we nog mee leven maar weet je wat ik het ergste vind!! Alle nieuwe dingetjes missen. Stomme voorbeeldje zijn eerste woordje zijn eerste tandje zijn eerste stapje. Echt veel heb ik gemist. Waar ik ook mee zit is het gevoel dat ik hem in de steek laat  met als gevolg dat ik hem elke moment bij hem wat te veel betuttel. Allee in mijn ogen niet maar volgens andere weer wel.  Hij is echt een mamas kindje en dat maakt het nog moeilijker elke dag op nieuw. Hem weer te moeten achter laten in super hoede hande.  Het is soms zo erg dat ik twijfel om te stoppen met school of niet. Maar wil mijn fantastische ouders dan ook blij maken door mijn droom te verwezelijken en mijn diploma verpleegkunde te behalen. en binnekort beginnen de  examens weer en stages en weekends en nachten. Maar swat nog even doorbijten en dat is juni der sneller dan we denken. En hopelijk met een goed eind resultaat .

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je