Snap
  • Mama
  • Gezond
  • post

Veel mensen zijn grieperig

Veel mensen uit mijn omgeving voelen zich niet lekker. Verkouden, koorts.

Veel mensen uit mijn omgeving zijn grieperig

We zijn gisteren naar de verjaardag van mijn schoonmoeder geweest. Het was heel gezellig. De meeste mensen van onze familie zijn jarig in de zomer en in het najaar. Jasmijn en Charlotte vonden de verjaardag van oma ook heel gezellig.

Mijn vader belde gisteren op dat hij niet lekker was. Hij heeft koorts, griep. Hij vroeg hoe ik me voelde. Vandaag had ik naar mijn vader gebeld met de vraag hoe hij zich voelt. Nog steeds koorts. Mijn zus en haar man waren ook niet lekker. Ze hadden spierpijn en ze waren moe. Ik heb vandaag last van mijn keel. Ik probeer goed groente en fruit te eten en ik ga vandaag goed rusten. Verder heb ik al vitamine D ingenomen.

Het is denk ik ook wel weerde tijd van het jaar dat veel mensen grieperig zijn. Vaak worden mensen eerst verkouden en daarna kunnen ze koorts krijgen. Je steekt elkaar vaak ook aan. Zeker als je in een omgeving bent waar andere mensen zijn die zich zelf niet fit voelen.

Jasmijn is actief en fit. Gelukkig. Charlotte is een beetje verkouden.

Zijn er bij jullie in de omgeving ook veel mensen grieperig? Of ben je zelf niet helemaal fit? Of zijn je kids grieperig?

10 jaar geleden

Dat is niet fijn. Vervelend dat jij al weken op het randje van grieperig zit. Ik hoop dat je vriend inmiddels al weer beter is en anders beterschap voor je vriend.

10 jaar geleden

Ik hoop het ook voor je!

10 jaar geleden

Niet fijn, he! Vriendlief was gisteren ziek thuis, kids verkouden en ik al weken op het randje van grieperig...

10 jaar geleden

Misschien dat de golf hier nog moet komen, maar ik heb eigenlijk niemand in mijn omgeving die grieperig is op het moment. Hopelijk blijft het ook lekker uit.