{{ message.message }}
{{ button.text }}

Veel mensen zijn grieperig

Veel mensen uit mijn omgeving voelen zich niet lekker. Verkouden, koorts.

Afbeelding blog 'Veel mensen zijn grieperig'

Veel mensen uit mijn omgeving zijn grieperig

We zijn gisteren naar de verjaardag van mijn schoonmoeder geweest. Het was heel gezellig. De meeste mensen van onze familie zijn jarig in de zomer en in het najaar. Jasmijn en Charlotte vonden de verjaardag van oma ook heel gezellig.

Mijn vader belde gisteren op dat hij niet lekker was. Hij heeft koorts, griep. Hij vroeg hoe ik me voelde. Vandaag had ik naar mijn vader gebeld met de vraag hoe hij zich voelt. Nog steeds koorts. Mijn zus en haar man waren ook niet lekker. Ze hadden spierpijn en ze waren moe. Ik heb vandaag last van mijn keel. Ik probeer goed groente en fruit te eten en ik ga vandaag goed rusten. Verder heb ik al vitamine D ingenomen.

Het is denk ik ook wel weerde tijd van het jaar dat veel mensen grieperig zijn. Vaak worden mensen eerst verkouden en daarna kunnen ze koorts krijgen. Je steekt elkaar vaak ook aan. Zeker als je in een omgeving bent waar andere mensen zijn die zich zelf niet fit voelen.

Jasmijn is actief en fit. Gelukkig. Charlotte is een beetje verkouden.

Zijn er bij jullie in de omgeving ook veel mensen grieperig? Of ben je zelf niet helemaal fit? Of zijn je kids grieperig?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je