{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vechten tegen mijn demonen uit het verleden

Hoe het nu gaat na een aantal psycholoog bezoeken en hoe het verder gaat lopen.

Afbeelding blog 'Vechten tegen mijn demonen uit het verleden '

ruim 2 jaar geleden beviel ik van mijn zoontje, dat na een slechte zwangerschap vol haat en pijn ook nog eens fout ging aan alle kanten. (Zie vorige blogs)

Het eerste jaar met mijn 2 kinderen viel me zwaarder en zwaarder omdat hij naast een huilbaby ook een nachtbraker was tot vlak voor zijn 2de verjaardag, en mijn gedachten gingen de verkeerde kant op. 

Mijn verleden is zwaar beladen in de zin van mishandeling, pesten, scheiding ouders en alcoholisme van ouders. En met dit alles erbij kwamen de gedachten over van de brug de maas in springen steeds vaker en vaker terug, soms wel 5x per week en ik heb er ook 2x echt gestaan. Beide keren vroegen Voorbijgangers precies de juiste vragen waardoor ik snel weer terug op aarde kwam, 1x zelfs thuisgebracht door de politie. 

En de verschijning maar hoog houden dat er niks aan de hand was, de glimlach hield de vragen weg. En de mensen om mij heen zagen dat niet. 

Tot ik met de zoveelste angstaanval naar de huisarts ging en doorverwezen werd naar de psygoloog, die nu na zoveel sessies mij heeft doorverwezen naar een meer specialistische psycholoog.

De gedachten van de brug zijn nu al maanden niet meer terug gekomen, en ik begin weer te leven. 

Nu maar hopen dat het zo goed blijft gaan en ik mijn leven weer onder controle krijg, gelukkig staan mijn kinderen voorop en komen hun niets tekort. Als dat zo was dan was ik weer snel terug bij de brug, maar die tijd wil ik nooit meer zien of voelen! 

Ik ga ervoor. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je